Te koop in Drenthe: Landhuis op riante kavel van 10820 m² met eigen tennisbaan

Te koop in Drenthe: Landhuis op riante kavel van 10820 m² met eigen tennisbaan

GIETEN - In landelijke omgeving op riante kavel (10820 m²) met tennisbaan, vijver en bosperceel aan de rand van het dorp Gieten, royaal rietgedekt landhuis met serre en multifunctionele ruimten, voorheen dubbele garage met pannendak.

Het geheel is recentelijk gerenoveerd en heeft een goede zichtlocatie vanaf de N34, voor eventuele bedrijfsactiviteiten uitermate geschikt.

Indeling begane grond:
Ruime hal/entree, toilet, inloopkast, royale woonkamer met open keuken voorzien van luxe, complete inbouwapparatuur (samen ca. 70 m²), tussenhal, badkamer met ligbad (jacuzzi), douchecabine, dubbele wastafel en 2e toilet, slaapkamer, kantine/kantoorruimte, showroom/hobbyruimte en inpandige schuur met toegang tot grote bergzolder.

1e Verdieping:
Overloop, 4 slaapkamers, badkamer met douche, 3e toilet en wastafel.

Extra info:
-Ruime parkeergelegenheid op eigen terrein;
-op de kavel is veel privacy te creëren;
-begane grondvloeren zijn gelegd met massief eiken vloerdelen;
-grotendeels dubbelglas;
-het woonhuis heeft veel uitstraling en is fraai vrij gelegen.
LET OP: Bij deze FUNDA vermelding is gebruik gemaakt van deels historisch media materiaal en kenmerken, de huidige staat van de woning kan afwijken van de weergegeven situatie.
De woning is afgelopen tijd door derden bewoond geweest, daarom is er geen volledige vragenlijst B beschikbaar en zal een zogenaamde niet zelf bewoningsclausule van toepassing zijn bij verkoop.

Voor meer fotos en info zie: https://www.funda.nl/koop/gieten/huis-41390311-asserstraat-54/.