Te koop in Drenthe: Vrijstaande woning met een royale, besloten en verrassende tuin met terrassen, vijver en ruime garage met zolder

Te koop in Drenthe: Vrijstaande woning met een royale, besloten en verrassende tuin met terrassen, vijver en ruime garage met zolder

EEN - In Een staat deze geheel gemoderniseerde vrijstaande woning op een rustige locatie met een royale, besloten en verrassende tuin met terrassen, vijver en ruime garage met zolder. De ligging is fantastisch; nabij natuurgebieden met bos, heide en zandverstuivingen.

De woning is zeer energiezuinig door het feit dat er maar liefst 18 zonnepanelen zijn geplaatst en de cv-ketel in 2020 is vervangen. Tevens is het woonhuis voorzien van volledige muur- glas-, en dakisolatie en gedeeltelijke vloerisolatie.

Het dorp Een kenmerkt zich door een actief en levendig verenigingsleven. Er is een basisschool aanwezig in een recent nieuw gebouwde multifunctionele accommodatie, waar naast de school onder meer dorpshuis, kinderopvang en sportclub te vinden zijn. Andere voorzieningen zijn op korte afstand aanwezig in Norg, Haulerwijk en Roden.

Indeling:
Begane grond:
Ruime hal met toegang tot de kelder en de keuken, meterkast (6 groepen, automaten). Sfeervolle woonkamer met kolenkachel en massief eiken vloer. Open keuken met een u-opstelling en voorzien van diverse inbouwapparatuur zoals een vaatwasser (2020), koelkast (2020), combi-oven en 5 pits gaskookplaat. Serre met een fraai uitzicht over de tuin. Moderne badkamer (2017) met douche en dubbele wastafel. Achterhal/bijkeuken met wasmachineaansluiting.
Verdieping:
Overloop, 3 slaapkamers waarvan 1 met ingebouwde kastenwand en 1 met doorgang naar de 3e slaapkamer met dakkapel.

Bijzonderheden:
- Perceeloppervlakte 1286 m2
- Fraai aangelegde en besloten tuin
- Garage met zolder en overkapping en achter de garage een tuinhuis/blokhut
- Gelegen aan rustige straat met alleen bestemmingsverkeer
- Centraal gelegen: Assen 20 km, Groningen 25 km, Drachten 25 km.
- Aanvaarding in overleg (tussen september en november)

Voor meer fotos en informatie zie: https://www.funda.nl/koop/een/huis-41398440-lindelaan-9/.

Tiplijn