Te koop in Drenthe: Woonboerderij in bosrijke omgeving

Te koop in Drenthe: Woonboerderij in bosrijke omgeving

RUINEN - In een prachtige bosrijke en rustige omgeving en vlakbij Nationaal Park t Dwingelderveld gelegen WOONBOERDERIJ met FRAAIE BIJGEBOUWEN, TUIN en WEILAND op totaal 9.385 m² grond. Deze fraaie woonboerderij omvat meerdere woningen waardoor deze woning bijzonder geschikt is voor grote gezinnen, mantelzorg of andere vormen van meervoudig wonen.

Indeling:
Achterhuis: entree, toilet, riante en speelse living met schuifpui, vide (voorzien van een glazenwand en met een werkplek en een slaap-/werkkamer), open keuken (2016) met inbouwapparatuur, ruime bijkeuken, gastenslaapkamer, masterbedroom met een badkamer voorzien van ligbad, toilet, wastafelmeubel en een douche, provisieruimte en een Cv-ruimte.

Voorhuis: entree, bijkeuken, slaapkamer, ruime woonkeuken (2016) met inbouwapparatuur, zonnige woonkamer met schouw en een badkamer voorzien van douche, wastafel en een toilet. Op de verdieping heeft dit woongedeelte nog een slaapkamer.

De woning op de verdieping omvat een overloop, toilet, woonkamer, 2 slaapkamers, keuken, badkamer (douche, ligbad en wastafel) en een slaapkamer en bergzolder op de tweede verdieping.

De woongedeelten zijn onderling verbonden zodat er vele gebruiksmogelijkheden zijn. De boerderij is geheel degelijk en netjes verbouwd en voorzien van nieuwe stijlvolle dakpannen.

Op het ruime en besloten erf zijn aanwezig een grote schuur met werkplaats, stallingruimte en een veestalling en een grote fraaie veldschuur (met meerdere carports) en een heerlijk tuinkas met kelder. Achter de boerderij is een fraai zonneterras aanwezig vanwaar u prachtige vergezichten heeft over de omliggende landerijen en bossen. De tuin is opgedeeld in verschillende afdelingen waaronder een boomgaard en een leuke geitenweide.

Het geheel is gelegen aan een rustige weg vlakbij het Nationaal Park en op korte afstand van Ruinen en Hoogeveen. Wonen waar anderen recreëren.

Kortom een mooie ruime boerderij met veel mogelijkheden op een prachtige locatie.

Zie: www.funda.nl/koop/ruinen-gem-de-wolden/huis-41389904-anholt-1

Tiplijn