Te koop in Drenthe: Riant woonhuis met Bed & Breakfast (8 gastenkamers met allen een eigen badkamer)

Te koop in Drenthe: Riant woonhuis met Bed & Breakfast (8 gastenkamers met allen een eigen badkamer)

ANDEREN - Op een schitterende locatie midden in het idyllische ‘Esdorp’ Anderen gelegen prachtige Saksische woonboerderij.

Het geheel is nu in gebruik als riant woonhuis met Bed & Breakfast (8 gastenkamers met allen een eigen badkamer), maar is ook geschikt voor diverse andere doeleinden; zorgwoningen, zorghotel, horeca, een groot gezin en/of wonen/werken. De boerderij en de bijgebouwen zijn goed onderhouden. Zo is het rieten dak geheel vervangen in 2006 en het schilderwerk wordt jaarlijks bijgehouden. Ook het interieur van de gastenkamers is zeer comfortabel, verzorgd en up-to-date. Met circa 5.400 m² eigen grond is er voldoende ruimte om indien gewenst bij te bouwen of paarden of klein vee te houden. In het voorhuis van deze boerderij is de ruime sfeervolle privé woning gevestigd. In het achterhuis (“de Deel”) zijn 4 ruime gastenkamers met elk een eigen badkamer gesitueerd. De ruime gastenkamers hebben een eigen entree aan de achterzijde van het pand. Bovendien zijn er nog 4 gastenkamers in de voormalige “pinkenstal”. Ook deze kamers zijn ruim opgezet, voorzien van alle gemakken en hebben ook allen een eigen badkamer. Naast de boerderij staat een tot restaurant verbouwde schuur. Deze vrijstaande ruimte is ook zeer geschikt voor kantoor, cursus/evenementen, atelier, studie, zelfstandige woonruimte(zorg).

Anderen is centraal gelegen in het nationaal beek- en esdorpenlandschap Drentsche Aa en op korte afstand van Rolde en Assen. Hierdoor zijn alle voorzieningen bij de hand maar woont u wel op één van de mooiste plekken van het land!

INDELING woonboerderij:

Begane grond:
Entree, riante woonkeuken met bijkeuken, sfeervolle living met de gebinten in het zicht, een schouw, hal, toilet, berging met zij-ingang en een ruime slaapkamer met riante badkamer.

Eerste verdieping:
Twee ruime slaapkamers, een badkamer, berging met de mogelijkheid om op de zolder nog verder uit te breiden.

BIJZONDERHEDEN:
Natuurlijk is de boerderij nu al zeer geschikt om riant in te wonen maar het is ook mogelijk om de gastenkamers bij de boerderij te betrekken. Wilt u echter de kamers voor B&B gebruiken, dan is het instap klaar. Uitbreiding van de horeca-activiteiten behoort ook nog tot de mogelijkheden.

Voor meer informatie en fotos zie: https://www.funda.nl/koop/anderen/huis-41383471-t-loeg-4/.

Tiplijn