Te koop in Drenthe: appartement met balkon op het Zuiden

Te koop in Drenthe: appartement met balkon op het Zuiden

BOVENSMILDE - In het fraaie appartementencomplex ‘De Meestershof’ in Bovensmilde, ligt aan de mooiste kant dit ruime appartement met balkon op het Zuiden. Het appartement is bijna 100 m2 groot en bijzonder licht en comfortabel.

Indeling:
De centrale, intercom beveiligde entree is op de begane grond aan de kant van de H.P. Sickenstraat, het appartement beschikt over een eigen parkeerplaats op het gezamenlijke parkeerterrein. In de centrale hall zijn gezellige zitjes gemaakt, leuk voor een ‘gesprek over de heg’. Op de begane grond is ook de grote gezamenlijke (fietsen)berging.

Op de eerste verdieping is de toegang tot het appartement. De entree biedt u toegang tot de grote hal met inpandige bergruimte/bijkeuken, meterkast, ketelkast, berging met wasmachineaansluitingen en toilet. Vervolgens de badkamer, die is ruim en compleet uitgevoerd met douchecabine, toilet en wastafel. Voorts de grote (ouder) slaapkamer, de royale woonkamer met toegang tot het balkon en een open keuken met een comfortabel keukenblok voorzien van diverse inbouwapparatuur. Aansluitend aan de keuken is de tweede slaapkamer (eenpersoons).

Kenmerken:
- appartement op de tweede woonlaag (eerste verdieping);
- balkon op het Zuiden;
- circa 97 m2 woonoppervlak;
- 2 slaapkamers (3 slaapkamers mogelijk);
- gezonde vereniging van eigenaren;
- bijdrage circa € 158,76;
- eigen parkeerplaats;
- keurige gezamenlijke voorzieningen.

_auto_generated_thumb_ _auto_generated_thumb_ _auto_generated_thumb_

Zie: https://www.funda.nl/koop/bovensmilde/appartement-41240893-hp-sickensstraat-11-a/.

Tiplijn