Te koop in Drenthe: Moderne vrijstaande woning met veel natuurlijk licht

Te koop in Drenthe: Moderne vrijstaande woning met veel natuurlijk licht

HOOGEVEEN - Dit is de plek waar denken en doen stopt en genieten en ontspannen het overneemt. Bij deze fraai afgewerkte, moderne, vrijstaande woning hebben de ruimtes en indeling een optimale samenhang voor een fantastische woongenot.

Indeling:
Begane grond: zij-entree met fraaie trapopgang en ruim bemeten halpartij. Via de entree komt u in de riante living (ca. 85 m2 incl. keuken). Door de vele en grote raampartijen geniet u van een uitstekende lichtinval en een fijn uitzicht op de tuin. De vloer, het glad gestucte plafond, de openhaard, de schuifpui en de woonkeuken maken de living tot een aangename plek waar het met uw gezin, vrienden en/of familie heerlijk vertoeven is. Om optimaal te genieten is de woonkeuken voorzien van een werkeiland en alle denkbare inbouwapparatuur. De praktische bijkeuken geeft toegang tot de vergrootte toilet ruimte (2020), garderobenis en keurig afgewerkte garage welke plaats biedt voor twee auto’s.

1e Verdieping: overloop met veel lichtinval, separaat toilet. Vijf slaapkamers (waarvan één een fraai afgewerkte masterbedroom met vaste kastenwand). Moderne badkamer voorzien van een inloop-douche, meubel met twee design wastafels en een ligbad. Verder beschikt het geheel over een berging en aparte wasruimte.

2e Verdieping: Ruime, fraai afgewerkte tweetal slaapkamers en een tweede badkamer voorzien van douche, wastafel en opbergruimte.

Diversen:
-Bouwjaar 1993;
-Bijna de gehele woning is in 2020 gemoderniseerd;
-Parkeergelegenheid op eigen terrein;
-Indeling in 2020 volledig onder architectuur aangepast;
-Voorzieningen zoals scholen, kinderdagverblijf en winkels zijn op slechts enkele minuten loopafstand;
-Oplevering: in overleg

_auto_generated_thumb_ _auto_generated_thumb_ _auto_generated_thumb_

Zie: https://www.funda.nl/koop/hoogeveen/huis-87669624-de-drift-116/.

Tiplijn