Te koop in Drenthe: Stijlvolle vrijstaande bedrijfswoning

Te koop in Drenthe: Stijlvolle vrijstaande bedrijfswoning

ZUIDWOLDE - Deze karakteristieke woning, in de stijl van een engelse cottage, is gelegen op het "Nolderwoud" in het mooie Drenthe.

Deze nog jonge woning staat op een perceel van 1003 m2 en ligt nabij de ingang van een kleinschalig bungalowpark met visvijver. Een pannenkoekenrestaurant ligt tegenover deze charmante woning en zorgt voor gezellige reuring. Het spreekt voor zich dat door de ligging bij de entree er bij verhuur van de recreatiewoningen de daarbij horende bewegingen en geluiden merkbaar zijn al naar gelang de bezetting.

Bij het betreden van de woning wordt u omarmt door de warme en typische sfeer die door de gehele woning voelbaar is. Direct na de entree is een kantoorruimte aanwezig. Praktisch voor werk aan huis of als studeer/computerkamer voor de kinderen.

Een hal met toilet, meterkast en trapopgang met trapkast leidt u naar de gezellige woonkamer met haard. En-suite-deuren scheiden de woonkamer van de ruime en lichte eetkamer die vervolgens overgaat in de eveneens ruime keuken. Hierin is een apart gasfornuis met schouw en een heus werkblok in het midden van de ruimte geplaatst.

De eetkamer en de keuken verbinden de woning met een in hout opgetrokken deel van de woning. Hierin bevindt zich de bijkeuken, de garage en een extra berging. Op de verdieping van dit gedeelte van de woning is een apart slaapgedeelte met badkamer. In dit gedeelte is tevens een eigen toegang via de bijkeuken en de trapopgang naar de verdieping. Zo is ieders privacy gewaarborgd als u zelf logees heeft.

Twee van de totaal vier (slaap)kamers zijn zeer ruim en naar behoefte te delen in meerdere ruimtes. Ook de twee badkamers met een toilet bieden extra comfort.

De tuin ligt weliswaar op het noorden maar hier is aan zon geen gebrek. Op meerdere plekken is het mogelijk om te genieten. Het achterliggende bos is een natuurlijke afscheiding en aan vogels, eekhoorntjes en andere bosbewoners is dan ook geen gebrek.

Samengevat is dit bijzondere optrekje geschikt voor werk aan huis, een eigen B&B of gewoon bijzonder vertoeven op een heerlijke plek in een bosrijke omgeving. Kortom alles wat ons mooie Drenthe te bieden heeft.

Zie: https://www.funda.nl/koop/zuidwolde-dr/huis-41292989-ommerweg-57/.

Tiplijn