Te koop in Drenthe: Modern vrijstaande woning met zwembad, hout gestookte hottub en vrijstaande dubbele garage

Te koop in Drenthe: Modern vrijstaande woning met zwembad, hout gestookte hottub en vrijstaande dubbele garage

NIEUWEROORD - Op een landelijke locatie, een paar kilometer van Hoogeveen, ligt deze geheel opnieuw opgetrokken moderne vrijstaande woning met zwembad, vrijstaande dubbele garage, vrijstaande houten overkapping met hout gestookte hottub. Het totale perceel van 5525 m2 biedt u verschillende mogelijkheden waaronder het houden van dieren.

De woning is vanaf 2015 tot 2019 geheel vernieuwd goed geïsoleerd en van alle gemakken voorzien. De moderne keuken heeft een kookeiland en diverse inbouwapparatuur, vanuit de keukentafel kijkt u uit op het zwembad en de parkachtig aangelegde tuin. De begane grond is vrijwel geheel voorzien van vloerverwarming maar in de woonkamer brandt ook de houtkachel.
De serre en aangrenzende kamer is nu in gebruik als werkplek maar kan ook goed als mantelzorgruimte of extra slaapkamer gebruikt worden. Het gehele dak is vernieuwd, waardoor ook de 3 grote slaapkamers op de verdieping behaaglijk zijn. De dubbele garage is gebruikt geweest als tijdelijke woonruimte, dus in 1 gedeelte is er vloerverwarming aanwezig, tevens is er een keuken en badkamer. Als gastenverblijf zou het prima geschikt zijn. Een aantal tussenwandjes zijn echter ook eenvoudig te verwijderen waardoor een aantal grote ruimtes beschikbaar zijn.

Indeling: Entree met toilet en toegang tot de woonkeuken. Slaap/werkkamer met serre. Woonkamer met speksteenkachel, bijkeuken en trapopgang.
1e verdieping: overloop, drie grote slaapkamers waarvan 1 met inloopkast, een vernieuwde moderne badkamer met inloopdouche en dubbele wastafel. Apart toilet en een ruime bergkast.
2e verdieping: : met vlizotrap te bereiken bergzolder

Bijzonderheden:
34 zonnepanelen
CV ketel 2015
Alle ramen en deuren voorzien van (grotendeels inbouw) rolluiken met afstandsbediening (uitzondering achterdeur)
Vrijstaande stenen dubbele garage,
Houten berging met overkapping
Zwembad met zuiveringsinstallatie
Houtgestookte hottub
Grondwaterput aanwezig op terrein
Glasvezel aansluiting

Zie: https://www.funda.nl/koop/nieuweroord-gem-hoogeveen/huis-87649912-calkoenswijk-4/.

Tiplijn