Te koop in Drenthe: Vrijstaand landhuis met inpandige dubbele garage en twee royale nieuw gerealiseerde bijgebouwen

Te koop in Drenthe: Vrijstaand landhuis met inpandige dubbele garage en twee royale nieuw gerealiseerde bijgebouwen

FREDERIKSOORD - Op een werkelijk schitterende locatie in Frederiksoord en tegenover aan het "Sterrebos" gelegen, gerenoveerd, karakteristiek, vrijstaand landhuis met inpandige dubbele garage en twee royale nieuw gerealiseerde bijgebouwen (garagegebouw met plaats voor vier autos en een appartement op de verdieping en een fantastische outdoor living met veranda). Het ruim opgezette en geheel omheinde terrein met toegangshek beslaat 2.672 m² eigen grond en ca. 800 m² erfpachtsgrond.

Dit prachtige landhuis is gebouwd omstreeks 1982 en in 2004 gerenoveerd, de bijgebouwen zijn in 2004 geheel in harmonie met het oorspronkelijke woonhuis gerealiseerd.

Het geheel is uitstekend bereikbaar gelegen! De historische plaats Steenwijk met b.v. NS-station ligt op slechts enkele kilometers. Steenwijk heeft middels de A32 een goede ontsluiting naar de Randstad. Prachtige natuurgebieden met o.a. Landgoed De Eese en Nationaal Park Drents Friese Wold liggen vrijwel letterlijk om de hoek. Frederiksoord is de vestingplaats van de Maatschappij van de Weldadigheid, waarvan het culturele en natuurlijke erfgoed genomineerd is om op de Werelderfgoedlijst van de Unesco te worden opgenomen. De woning valt onder beschermd dorpsgezicht, wat garant staat voor behoud van de mooie omgeving met kenmerkende historische bebouwing.

Indeling:
Souterrain: hal, royale relaxruimte met baropstelling, twee slaap-/werkkamers met vaste kasten, toilet en een badkamer voorzien van sauna en douche. Begane grond: sfeervolle entreepartij met meterkast, toilet met fontein, zeer ruime en speels ingedeelde living, gebinten, schouw, houtkachel, boekenkastwand en wijnklimaatkast, eveneens ruime woonkeuken met tuindeuren, lichtkoepel, natuurstenen aanrechtblad en alle inbouwapparatuur, dubbele bijkeuken met witgoedaansluitingen en de dubbele inpandige garage met glazen toegangsdeuren (veel lichtinval) en een grote bergzolder. 1e verdieping: overloop, drie slaapkamers waarvan 1 met kastenwand en inloopkast, badkamer voorzien van dubbel wastafelmeubel, ligbad en een douche en een separate toilet met wastafel.
2e verdieping: bergzolder.

Dit stijlvolle landhuis is voorzien van airco op de verdieping, nieuwe Cv-ketel en een geavanceerd camerasysteem.

Op het geheel in stijl aangelegde erf (waaltjes verharding) staan de twee fantastische bijgebouwen. Het garagegebouw (verwarmd, geïsoleerd en voorzien van een vloeistof dichte vloer) biedt plaats aan maar liefst 4 autos en is toegankelijk via een grote elektrische roldeur, op de verdieping bevindt zich een fraai appartement dat is voorzien van een separate entree, woonkamer, open keuken, slaapkamer, toilet en een badkamer voorzien van douche en wastafel.

Het tweede gebouw omvat een fantastische outdoor living met royale veranda. Dit gebouw is voorzien van vloerverwarming, een houtkachel, een keukenblok en vier schuifpuien. de hoogtewerking geven het geheel een bijzondere sfeer.

Verder aanwezig zijn een carport, twee paardenboxen en hondenkennel en een houten berging.
De fraai aangelegde tuin is geheel voorzien van een hekwerk en biedt veel privacy.
Kortom een sfeervolle royale woning met geweldige bijgebouwen op een super locatie!!

Zie: https://www.funda.nl/koop/frederiksoord/huis-41277508-koningin-wilhelminalaan-85-a/.

Tiplijn