Te koop in Drenthe: Exclusief landhuis met eigen zwembad en 24.287 m² perceel

Te koop in Drenthe: Exclusief landhuis met eigen zwembad en 24.287 m² perceel

ELIM - Dit EXCLUSIEVE LANDHUIS met prachtige tuin en EIGEN NATUURGEBIED op circa 2,5 hectare grond is gebouwd in 2001. Dit bijzondere object is gelegen in het indrukwekkend mooie buitengebied, gelegen tussen Hoogeveen en Coevorden, grenzend aan natuurgebied "Schoonhoven" en omgeven door water en bos.

Aan de voor- en achterzijde is er een vrij uitzicht over landerijen. Al van ver is dit exclusieve pand te herkennen door zijn bijzondere vormgeving.

U krijg toegang tot deze fantastische woning via de oprijlaan met toegangshek.

Laat u verrassen door al het moois wat deze woning u te bieden heeft; te beginnen met een imposante hal met kenmerkende ronde vormgeving. Hier vindt u een ruime garderobe, toegang tot het toilet en de trapopgang.
Vanuit de hal betreedt u de bijzonder ruime woonkamer met openhaard, gesitueerd aan de tuinzijde met prachtig uitzicht over de aangelegde tuin. De mogelijkheid om een afgesloten werk-/of televisiekamer te creëren is aanwezig; de werkkamer is zowel vanuit de woonkamer als vanuit de hal bereikbaar. Aan de voorzijde van het pand is de eetkamer, ook hiervandaan is het uitzicht adembenemend. De luxe keuken is eveneens in een ronding gesitueerd en voorzien van de meest luxueuze apparatuur. Via de achtergelegen bijkeuken heeft u toegang tot de inpandige garage en de waskamer.

Als we even teruggaan naar de hal vindt u daar de deur naar de kleedkamer, de prachtig vormgegeven (ronde) master bedroom met uitzicht op het zwembad en aangrenzend de badkamer met ligbad, inloopdouche, dubbele wastafel en design radiator. De in 2009 gerealiseerde uitbouw biedt een doorloop naar het terras bij het zwembad én is voorzien van een wastafelmeubel en toilet. Praktisch de gehele benedenverdieping beschikt over een natuurstenen vloer met vloerverwarming.

Op de eerste verdieping bevindt zich een badkamer, separaat toilet en 4 slaapkamers. Eén daarvan met inloopkast en trap naar de tweede verdieping waar zich een sfeervolle slaap-werkplek bevindt. Tevens is er op de tweede verdieping een praktische bergzolder aanwezig.

Dit bijzondere object is voorzien van alle denkbare comfort en luxe. Zo bevindt zich ter hoogte van het noordwestelijk gesitueerde terras o.a. een sauna, buitendouche en een verwarmd buitenzwembad. De verschillende prachtige vertrekken met veelal ronde vormgevingen zijn kenmerkend voor dit architectonisch hoogstandje. Onder andere de fraaie masterbedroom met inloopkast, eigen luxe badkamer en uitzicht op het buitenzwembad, maar ook de exclusieve rond vormgegeven keuken met alle denkbare apparatuur zijn opvallende details van dit landhuis.

Het rustgevende uitzicht vanuit de magnifieke living, zowel aan de voor- als aan de achterzijde, is om stil van te worden. Aan de voorzijde kijkt u over (de voor dit gebied zo kenmerkende) landerijen, terwijl het uitzicht aan de achterzijde een prachtig (eigen) natuurgebied met fraaie waterpartijen geeft. De afwerking is van het allerhoogste niveau.

Bij het ontwerp is zoveel mogelijk rekening gehouden met kwaliteit, comfort en duurzaamheid. Naast de rieten dakbedekking van het centrale deel van de woning, zijn de zijvleugels bedekt met sedum. De woning is volledig geïsoleerd en voorzien van 48 zonnepanelen.

Serieuze belangstellenden zijn van harte uitgenodigd om dit werkelijk unieke object met eigen ogen te bekijken. Het geheel is uitstekend bereikbaar en bevindt zich nabij de plaatsen Hoogeveen, Coevorden en Assen.

Zie: https://www.funda.nl/koop/elim/huis-41275169-marten-kuilerweg-13/.

Tiplijn