Te koop in Drenthe: vrijstaand herenhuis met aanbouw en diepe tuin

Te koop in Drenthe: vrijstaand herenhuis met aanbouw en diepe tuin

MEPPEL - Op een geweldige locatie aan de karakteristieke Stationsweg met veel statige huizen nabij het centrum gelegen VRIJSTAAND HERENHUIS met aanbouw en diepe achtertuin op 382m² eigen grond. Oorspronkelijk bouwjaar ca. 1915 en sinds 1999 door huidige eigenaar aangepast aan de huidige eisen.

Indeling: Voorentree, hal met toilet, ruime kelder, riante woonkamer met suite deuren naar de ruime woonkeuken(ca. 30m²) met inbouwapparatuur en schuifpui naar het terras. Via de keuken doorgang naar de aangebouwde bijkeuken met achterom naar de fraai aangelegde diepe tuin. 1e verdieping: overloop met kastenwand, 4 slaapkamers ( waarvan 1 met deur naar platdak) en ruime badkamer met ligbad, douche, dubbele wastafel en toilet. 2e verdieping: via vaste trap naar ruime zolder met overloop, 2 slaapkamers en bergruimte.

Aan de achterzijde van de woning ligt de op het zuiden gelegen mooie besloten diepe tuin met houten schuur, diverse terrassen en veel privacy.

Bijzonderheden:
- woonkamer en keuken v.v. parketvloer.
- verwarming middels CV HR ketel Atag 2019.
- voorgevel v.v. snijvoeg.
- kelder stahoogte, ca. 8m².
- nieuwe groepenkast ( 8 groepen en krachtstroom).
- grotendeels kunststofkozijnen.

Fraaie ligging nabij schouwburg, het Wilhelminapark, het NS station, het centrum van Meppel en nabij de aansluiting A-28 richting Zwolle en de A-32 richting Heerenveen. Meppel is een levendige stad met een aantrekkelijk aanbod winkels, horeca en uitgaansgelegenheden. Het heeft een eigen ziekenhuis ( binnenkort nieuw te bouwen), diverse basis- en middelbare scholen en sportvoorzieningen. De plaatsen Giethoorn en Havelte liggen op slechts korte afstand ( ca. 15 km.), waar u kunt genieten van recreatie en natuur.

LET OP: DE VRAAGPRIJS VAN € 650.000,- K.K. IS EEN BIEDEN VANAF PRIJS. Vanaf deze prijs kunt u bieden op dit vrijstaand Herenhuis en zo binnen handbereik voor de juiste prijs! Bezichtigingen zijn uitsluitend op afspraak te maken op 10 en 11 december a.s. vanaf 13.00 tot 16.45 uur. Tijdsduur van een bezichtiging is ca. 45 minuten.

U kunt via onze website Brinkmakelaardij een bod op deze woning uitbrengen, bezoek het object en klik op de button "bieden". Voor meer informatie of vragen, neem contact op met ons kantoor.

LET OP: De sluitingsdatum voor online bieden is woensdag 16 december a.s. 16:00 uur.

Maak een afspraak voor bezichtiging via 0513-820826 of stuur een e-mail naar ons kantoor.

Tiplijn