Te koop in Drenthe: vrijstaand karakteristiek heren op riant perceel

Te koop in Drenthe: vrijstaand karakteristiek heren op riant perceel

VRIES - Aan de rand van Vries aan het Noord-Willemskanaal, gelegen VRIJSTAAND karakteristiek herenhuis op een riant perceel van maar liefst 1840m2 eigen grond. De woning is gebouwd in 1926 en beschikt over 2 woonkamers, een woonkeuken, 4 slaapkamers, 2 garages en diverse bergingen. De woning heeft nog veel authentieke details waaronder hoge plafonds en glas in lood. Laat u verrassen door dit unieke woonhuis.

Vries is een centraal gelegen esdorp tussen Assen en Groningen nabij de A-28. Het dorp is gelegen in de gemeente Tynaarlo en heeft verschillende voorzieningen zoals; scholen, diverse winkels, sportvoorzieningen en openbaar vervoer. Het dorp ligt in een bosrijke omgeving, aan de westkant van Vries ligt natuurgebied de Holten waar u heerlijk kunt wandelen.

Souterrain:
Onder de woning bevindt zich een souterrain met diverse ruimtes. Het souterrain is van buitenaf te bereiken middels enkele treden aan de westkant van de woning en via de keuken.

BEGANE GROND:
Via een trap bereikbare entree. De fraaie hal is voorzien van een granito vloer, glas in lood, de trapopgang en biedt toegang tot de ruime woonkamer (ca. 30m2) en woonkeuken (ca. 21m2). De sfeervolle woonkamer beschikt over een haard en heeft veel lichtinval door de vele raampartijen met glas in lood ramen.Vanuit de woonkamer en de werkruimte is er een prachtig uitzicht over de landerijen en het naast gelegen kanaal. De woonkeuken is voorzien van een origineel balkenplafond en van een prachtig Boretti gasfornuis met een authentieke schouw, een koelkast, een magnetron en een vaatwasser. Vanuit de woonkeuken is de werkruimte (ca.15m2) te bereiken. De combinatie van wonen en werken behoort hierdoor tot de mogelijkheden. Vanuit de woonkeuken is tevens de bijkeuken (ca. 6m2) met wasmachine-aansluiting, het souterrain en de tussenhal te bereiken. Via een trap bereikt u de achterdeur, welke uitkomt in de tussenhal die is voorzien van een toilet en toegang biedt tot de tuingerichte woonkamer (ca. 27m2). Ook deze ruimte ademt een fijne sfeer uit door de hoge plafonds en de prachtige vloer. Vanuit de royale kamer is het verhoogde terras (ca. 23m2) aan de achterzijde van de woning te bereiken. Dit terras geeft een mooi uitzicht over de prachtig aangelegde ruime achtertuin.

EERSTE VERDIEPING:
De ruime overloop biedt toegang tot de compleet uitgevoerde badkamer (ca. 10m2) en de drie slaapkamers (resp. ca. 12, 15 en 22m2). De badkamer is voorzien van een ligbad, een toilet, een douche en een dubbele wastafel. Op deze verdieping zijn meerdere kasten en een inloopkast geplaatst, ook beschikt de verdieping over diverse authentieke elementen, waaronder balken plafonds en paneeldeuren. Ook zijn er meerdere dakramen geplaatst en kunt u ook hier genieten van het geweldige uitzicht.

TWEEDE VERDIEPING:
Via een vaste trap bereikbare zolderverdieping met een ruime overloop en toegang tot de vierde slaapkamer (ca. 9m2) met studeer ruimte. Vanuit de grootste slaapkamer is de vliering bereikbaar via een vlizotrap.

TUIN:
De zeer ruime tuin biedt volop privacy en kent diverse terrassen en een vijverpartij. De tuin rondom de woning biedt de mogelijkheid om op elk moment van de dag van de zon te genieten. Het is mogelijk om meerdere autos op eigen terrein te parkeren. Op het perceel bevindt zich een kapschuur met aangrenzend 4 royale schuren en 2 garages, waar u met gemak 2 auto’s kunt parkeren. Tevens bieden de bergingen de ruimte om diverse activiteiten te ontplooien.

STERKE PUNTEN EN BIJZONDERHEDEN:
- Unieke woning op een prachtige locatie;
- Energielabel B en voorzien van 22 zonnepanelen;
- Tuin beschikt over twee royale garages en diverse bergingen;
- Buiten schilderwerk in 2020 uitgevoerd;
- Bouwtechnisch rapport aanwezig;
- Nabij diverse voorzieningen en uitvalswegen.

Zie: www.funda.nl/koop/vries/huis-41128310-verlengde-noordenveldweg-4

Tiplijn