Te koop in Drenthe: sfeervolle vrijstaande woning op royaal perceel

Te koop in Drenthe: sfeervolle vrijstaande woning op royaal perceel

PEIZE - Sfeervolle vrijstaande woning met drie slaapkamers, gelegen op een royaal perceel van 685 m². De woning is aan de achterzijde uitgebouwd, waar een riante slaap-/werkruimte is gecreëerd van ca. 19 m².

Met een houtkachel en een prachtige houtenvloer in de woonkamer is het hier heerlijk thuiskomen! Aan de achterzijde van de woning heb je vrij uitzicht over weilanden en de tuin rondom de woning biedt voldoende plekjes om lekker in alle rust te genieten van de zon.

De woning ligt in het centrum van het gezellige dorp Peize, met verschillende winkels op loopafstand. Ook heeft het dorp een basisschool, sportfaciliteiten en eetgelegenheden. De stad Groningen ligt op ca. 20 minuten rijden, maar mocht je de fiets willen pakken kun je de prachtige route door het natuurgebied De Onlanden pakken (ca. 40 minuten). Daarnaast heeft het dorp ook een goede busverbinding met de stad Groningen.

INDELING
Begane grond: entree/hal, lichte en ruime woonkamer van ca. 30 m² met een mooie houtenvloer en een houtkachel, zodat je hier heerlijk knus kunt vertoeven. De gesloten keuken met vaste kast is ca. 14 m² en voorzien van een nette en speelse keukenopstelling met 6-pits gasfornuis, afzuigkap en vaatwasser. Vanuit de keuken kom je in de hal met vaste kasten en witgoedaansluiting, welke toegang biedt tot de badkamer van ca. 6 m² met ligbad/douche, toilet en wastafel. Ook bereik je vanuit de hal de slaap-/werkruimte van ca. 19 m² met openslaande deuren naar de tuin en het terras.

Eerste verdieping: overloop met vaste kast, slaapkamer van ca. 12 m² met twee vaste kasten en een bedstee, slaapkamer van ca. 11 m² met vaste kast.

TUIN
De groene tuin ligt geheel rondom de woning en is voorzien van een terras en een vrijstaande houten schuur van ca. 8 m² met ruime overkapping van ca. 16 m². Dankzij de ruimte zijn er vele plekjes waar je van de zon kunt genieten of juist een plekje in de schaduw kunt bemachtigen. Vanuit de tuin heb je vrij uitzicht over de natuur achter de woning, met gezelschap van koeien en paarden.

GOED OM TE WETEN
- leuke, sfeervolle vrijstaande woning;
- uitbouw gerealiseerd in 2010;
- gelegen op een ruim perceel van ca. 685 m²;
- vrije ligging in het centrum van Peize;
- vrijstaande houten schuur met overkapping;
- cv-ketel, bouwjaar 2008 (eigendom);
- aanvaarding in overleg.

Zie: funda.nl/koop/peize/huis-41193251-molenpad-5

Tiplijn