Te koop in Zuidwolde: vrijstaande woning

Te koop in Zuidwolde: vrijstaande woning

In een rustige omgeving, met alle centrumfaciliteiten op loopafstand staat deze zeer goed onderhouden VRIJSTAANDE WONING volledig voorzien van kunststof kozijnen (2018/2019), met SLAAPKAMER EN BADKAMER OP BEGANE GROND (in voormalige garage), bijkeuken voor witgoed aansluitingen en aangebouwde berging/kamer/inlooopkast.

De woning heeft een vrije ligging qua achtertuin, bomen is wat u ziet, is onderhoudsarm aangelegd, met een ruim terras, ruime houten schuur met overkapping en een ruime achterom langs de garage.

Indeling: hal/entree; toiletruimte 2008; bergruimte onder de trap en meterkast; lichte woonkamer in L-vorm v.v. nieuwe pvc vloer (2017); in 2008 vernieuwde half open keuken, voorzien van een ruime keurige hoekkeuken met ingebouwde apparatuur; ruime bijkeuken met aansluitingen cv-ketel en witgoed aansluiting en een vaste kast; slaapkamer is in 2008 gerealiseerd in de garage; aangrenzend de badkamer met douchecabine, wc en wastafel, keurig en modern afgewerkt met een verwarmde vloer (via cv-retourleiding); aangebouwde extra ruimte die gebruikt kan worden als berging/kamer/inloopkast met achterdeur.

1e VERDIEPING: overloop; grote ouderslaapkamer met een mooie luxe kastenwand; 2 slaapkamers aan de achterzijde; badkamer v.v. ligbad/douche/wastafel en toilet.

2e VERDIEPING: grote bergzolder bereikbaar middels een vaste trap met meerdere mogelijkheden.

BIJZONDERHEDEN:
- zeer goed onderhouden prettige woning
- onderhoudsarme tuin
- moderne strak afwerkte slaapkamer, badkamer, keuken en badkamer op de begane grond;
- echt royale brede carport en oprit met parkeerruimte voor 2 autos;

Zie: www.funda.nl/koop/zuidwolde-dr/huis-41041132-dissel-2

Tiplijn