Te koop in Drenthe: royale moderne splitlevel woning met dakterras

Te koop in Drenthe: royale moderne splitlevel woning met dakterras

HOOGEVEEN - Aangeboden wordt deze royale (789m³) moderne SPLITLEVEL WOON/WERK WONING met inpandige garage, parkeerplaats voor de woning en een prachtig vrij uitzicht aan de achterzijde over het water.

De plankier aan de achterzijde naar de vijver is gezamenlijk eigendom en toegankelijk voor de bewoners, hier kunt u vissen, de kinderen met zomerse dagen laten zwemmen of met de roeiboot spelen en in de winter schaatsen. Op de eerste verdieping beschikt de woning over een heerlijk zonnig dakterras van 17m² groot.

De woning is gelegen aan de rand van de gerenoveerde woonwijk “Krakeel’’. Vele voorzieningen zijn op korte afstand gelegen als gerenoveerde winkelcentrum “De Grote Beer”, sportverenigingen, binnenstad Hoogeveen met vele winkels en restaurants evenals de uitvalswegen A28 en A37 zijn nabij.

INDELING: Entree/hal met aansluitend de toilet, trappenkast met witgoedaansluiting, toegang tot de inpandige garage met een elektrische deur en een royale werkkamer van maar liefs 38m² met deur naar plankier.

1e VERDIEPING: Met prachtige hoge raampartijen, zeer ruime woonkamer van ca. 40m² met enkele traptreden bereikbaar de eetkamer met elektrische zonwering, aansluitend de keuken met deur naar het dakterras. De keuken is in 2017 gerenoveerd naar moderne kleurstelling en is uitgevoerd met inbouwapparatuur gaskookplaat, afzuigkap, combimagnetron, koelkast en vaatwasmachine (recent vernieuwd).

2e VERDIEPING: Overloop met toegang tot de bergkast met opstelplaats CV installatie, zonneboiler en mechanische ventilatie unit; totaal 3 slaapkamers op de verdieping aanwezig (eenvoudig terug te brengen naar 4 slaapkamers), van resp. ca. 17,7m², 16m² en 8,6m² groot. Moderne kleurstelling uitgevoerde badkamer voorzien van een douchecabine, ligbad, designradiator, wastafelmeubel en een hangcloset.

BIJZONDERHEDEN: Bouwjaar woning 2005; volledige geïsoleerd; voorzien van een zonnecollector voor warmwatervoorziening; in 2017 gerenoveerde keuken; in 2017 is nagenoeg gehele woning voorzien van nieuwe wandafwerking, deels nieuwe vloerafwerking; in 2017 zijn de bestaande dubbele garage deuren gewijzigd in elektrische kanteldeur.

Wonen en werken in deze moderne SPLITLEVEL WONING, met privé gewaarborgd door werken op de begane grond!

Zie: www.funda.nl/koop/hoogeveen/huis-41703601-meteorenlaan-18

_auto_generated_thumb_ _auto_generated_thumb_ _auto_generated_thumb_
Tiplijn