Te koop in Drenthe: luxe vrijstaande woning

Te koop in Drenthe: luxe vrijstaande woning

EELDERWOLDE - Op zoek naar een luxe en instapklare vrijstaande woning met een slaapkamer plus badkamer op de begane grond en 4 slaapkamers op de verdieping? Deze prachtige woning staat in het geliefde nieuwbouwplan Waterwijk en biedt alle gemakken van een moderne nieuwbouwwoning.

De moderne architectuur zorgt voor een uitstekende lichtinval, een speelse open indeling en een eigentijdse uitstraling. Door de gunstige ligging van de woning heeft u vanuit de tuin een directe verbinding met het vaarwater naar het Paterswoldsemeer. Het dorp Eelderwolde staat ook bekend als de buitenwijk van Groningen. Kenmerkend voor de omgeving is de watersport. Eelderwolde is omgeven door de diverse waterplassen zoals het Paterswoldsemeer, het Hoornse meer en de Hoornse Plas.

Van deze woning is een eigen website beschikbaar met video en een virtuele 360° tour.

INDELING:
Begane grond: Entree/hal met toilet, garderobe en een bijkeuken van ca. 7 m² voorzien van witgoedaansluitingen, een woonkamer van 66 m² met een moderne halfopen woonkeuken voorzien van luxe inbouwapparatuur, een slaapkamer van ca. 19 m² met een badkamer voorzien van een douche en een wastafel. 1e Verdieping: Overloop, toilet, 2 slaapkamers circa 15 m², 11 m² en een werkkamer van 11 m², een badkamer voorzien van een inloopdouche, vrijstaand bad en een badkamermeubel met een dubbele wastafel. 2e Verdieping: Overloop, 2 slaapkamer van ca 11 m² en 8 m².

BIJZONDERHEDEN
De moderne keuken is voorzien van een kookplaat, plafondafzuiging, oven, magnetron, koelkast, vaatwasser en een Quooker. Vanuit de woonkeuken loopt u zo via de schuifpui of de tuindeur naar de fraai aangelegde achtertuin met een overkapping, meerdere terrassen en een steiger aan het water. Het hoge afwerkingsniveau en het goede onderhoud zorgen er voor dat dit schitterende huis instap klaar is voor een nieuwe bewoner. De goede isolatievoorzieningen, de vloerverwarming en de hybride warmtepomp dragen bij aan een prettig lage energierekening van slechts € 69,- per maand. Door de gunstige ligging zijn in de directe omgeving o.a. scholen, een kinderopvang, sportaccommodaties en een directe busverbinding naar de stad Groningen.

KENMERKEN
• Luxe vrijstaande woning
• Totaal woonoppervlak van 206 m²
• Bouwjaar 2015
• Instapklare woning
• Woonkamer van 66 m²
• Luxe keuken met inbouwapparatuur
• Slaapkamer + badkamer op de begane grond
• Totaal 5 slaapkamers
• Tuin aan het water
• Energielabel A
• Perceeloppervlakte 768 m²
• Kindvriendelijke buurt

Wilt u meer zien van dit prachtige huis? Download dan de brochure met daarin de actieve link naar de eigen website van de woning

Coronaprotocol:
In verband met het Coronavirus hebben wij preventieve maatregelen genomen waarbij wij ons houden aan de richtlijnen van het RIVM. Dit betekent dat bij een bezichtiging namens de verkoper alleen de makelaar aanwezig is. Voor het betreden van de woning krijgt u van ons handschoentjes om tijdens de bezichtiging te dragen. De makelaar zal niet meelopen met u door de woning maar in de woonkamer blijven. Al uw vragen kunt u natuurlijk met hem bespreken. Voor de bezichtiging ontvangt u van ons een e-mail ter bevestiging van de afspraak met daarin een duidelijke richtlijn hoe we de bezichtiging op een goede en veilige manier kunnen laten verlopen.

Zie: www.funda.nl/koop/eelderwolde/huis-41999694-woltsingel-3

_auto_generated_thumb_ _auto_generated_thumb_ _auto_generated_thumb_
Tiplijn