Te koop in Drenthe: Vrijstaande woning met aanbouw en grote tuin

Te koop in Drenthe: Vrijstaande woning met aanbouw en grote tuin

DIEVER - Op een prachtige en heerlijk rustige locatie, net buiten het mooie dorp Diever gelegen VRIJSTAANDE WONING met ACHTER-AANBOUW, SCHUUR, TUINHUIS en een GROTE TUIN op ruim 3.200m2 grond.

Bouwjaar 1930, verbouwd en grotendeels gerenoveerd. Deze geweldige woning kenmerkt zich door de modern vormgegeven lichte uitbouw in combinatie met de kenmerkende 30-er jaren stijl van het oorspronkelijke huis.

Indeling:
Begane grond: entree, voorkamer met zijkamer (tevens uitstekend te gebruiken als slaap- en kleedkamer), badkamer, schitterende tuingerichte woonkeuken met werkeiland, grote plavuizen, gas- en inductiekookplaat, oven, stoomoven, koelkast, vaatwasser en een quooker, tussenhal met toegang tot de aanbouw met prachtige eetkamer voorzien van schitterende massief houten vloer en mooie grote raampartij met schuifpui, slaapkamer met schuifpui. Via de tussenhal zijn de badkamer, toilet en inloopkast bereikbaar, deze zijn in gevorderd stadium van afbouw (casco). Eerste verdieping: Vide met werkplek en uitzicht op de woonkeuken, slaapkamer en een toilet-/wasruimte.

Bijzonderheden:
- Perceeloppervlak: 3.240m2
- Woonoppervlak 159m2
- Inhoud 626m3
- Meetrapport aanwezig gebaseerd op NEN 2580
- Grote houten schuur en een tuinhuisje aanwezig
- CV-installatie bj. 2019 (begane grond grotendeels vloerverwarming)
- Kenmerkende aanbouw met moderne vormgeving en schitterende lichtinval.
- Badkamer, toilet en bijkeuken dienen nog te worden afgewerkt.

In de rondom gelegen tuin zijn meerdere leuke terrassen aanwezig. Door de rondom gelegen bossingels is er optimale privacy. Deze perfect gesitueerde woning bevindt zich op loopafstand van allle dorpsvoorzieningen en is uitstekend bereikbaar. Nieuwsgierig geworden? Bel dan snel voor een vrijblijvende bezichtigingsafspraak!

Zie: www.funda.nl/koop/diever/huis-41961871-kastanjelaan-14

_auto_generated_thumb_ _auto_generated_thumb_ _auto_generated_thumb_
Tiplijn