Te koop in Drenthe: fraaie twee-onder-één-kapwoning met garage

Te koop in Drenthe: fraaie twee-onder-één-kapwoning met garage

ODOORN - Fraaie twee onder één kapwoning woning met aangebouwde garage, carport, bijkeuken en terrasoverkapping. De woning is in 2004 gebouwd, optimaal geïsoleerd en heeft een inhoud van maar liefst 676m³ en een woonoppervlakte van 168m².

De kavel is 383m² echter vanwege de ligging aan de rand van het dorp in een ruim opgezette en moderne, maar kleinschalige woonwijk genaamd "Langhieten II" geeft u een rianter vrijheidsgevoel. De zeer rustige wijk betreft een kindvriendelijke- en kinderrijke buurt en het weidse uitzicht over landerijen aan de voorzijde van het perceel dragen bij aan een super huis op een perfecte plek!

Het populaire en idyllische Hondsrugdorp Odoorn ligt op de Drentse zandgronden in de gemeente Borger-Odoorn en heeft ongeveer 1.850 inwoners. Het betreft een gastvrij dorp met alle dagelijkse voorzieningen op fietsafstand zoals een supermarkt, warme bakker en basisschool. Maar ook overige voorzieningen zijn aanwezig zoals een goede busverbinding met o.a. Emmen, diverse sportverenigingen, sporthal, horecagelegenheden, bibliotheek etc. Op slechts enkele honderden meters afstand van de uitgestrekte natuur met bos, heidevelden en landerijen, even lekker onthaasten in een groene, ruimtelijke en rustige omgeving.

Voor uitgebreide (stadse) voorzieningen is Emmen het dichtstbij en ligt op circa 8 km afstand. Verder is Odoorn gunstig gelegen ten opzichte van onder meer de plaatsen Borger, Stadskanaal, Groningen, Assen, Hoogeveen en Zwolle. Het openbaar vervoer (bushalte) bevindt zich op loopafstand en met de auto ben je binnen een paar minuten op de N34 die aansluit op onder andere de A37

INDELING
Begane grond: entree, hal, toilet, L- vormige woonkamer met erker aan de voorzijde en schuifpui aan de achterzijde, halfopen keuken met diverse inbouwapparatuur, bijkeuken met wasmachine-aansluiting, binnendoor naar ruime garage.
1e verdieping: overloop, 3 slaapkamers(resp. ca. 17, 16¼ 12½m²), badkamer met bad, inloopdouche, dubbele wastafel en toilet.
2e verdieping: middels vaste trap bereikbaar, 2 slaapkamers (resp. ca. 12 en 11½m²), werk- hobbykamer, berging met c.v. opstelling.

INFO
- bouwjaar 2004
- inhoud 676m³
- woonoppervlakte 168m²
- perceelopppervlakte 383m²
- energielabel A
- gebouwd met degelijke en duurzame materialen
- energiezuinige woning door volledige isolatie
- zowel van binnen als buiten goed onderhouden
- centrale verwarming en warm water via een Nefit HR combiketel 2018
- ruime parkeergelegenheid op eigen terrein
- vrijstaande houten tuinschuur met de nodige ruimte voor (tuin)gereedschap
- duurzame wijk is v.v. eco-plek met een aantal waspunten voor uw auto, caravan, camper etc.
- aanvaarding in overleg

Interesse gewekt? Bel ons voor een afspraak, dit kan ook virtueel !

Toelichting meting gebruiksoppervlakte
Onze meetinstructie is gebaseerd op NEN2580. De meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Kenmerken; doorstroomwoning

Zie: www.funda.nl/koop/odoorn/huis-41740147-blauwgras-29

_auto_generated_thumb_ _auto_generated_thumb_ _auto_generated_thumb_
Tiplijn