Te koop in Drenthe: royaal huis midden in de natuur

Te koop in Drenthe: royaal huis midden in de natuur

PATERSWOLDE - Een gerieflijk thuis op maat, gebouwd en bewoond door een aannemer met hart voor de zaak. Met 285 m² woonoppervlak op een perceel van circa 5.700 m² aan een schitterend gelegen doodlopende weg in Paterswolde is dit een stevig thuis waar generaties (met aanhang) met veel plezier thuiskomen.

De Onlandseweg ligt vlak bij allerlei natuurgebieden (van het Paterswoldse Meer, De Onlanden tot oude parken als De Braak), bij uitvalswegen en op 20 minuten fietsen van hartje Groningen.

De natuur speelt de hoofdrol, in ieder seizoen. In de zomer biedt de koele marmervloer op de begane grond verkoeling, en in de winter is de vloerverwarming eronder erg behaaglijk als u in de vroege ochtendzon op uw blote voeten van het uitzicht op een groepje reeën in uw tuin geniet. En zo zijn er allerlei comfortabele hoekjes bedacht om te genieten, te koken, te klussen en natuurlijk te werken.

De royale achthoekige entree met het open trapportaal naar de bovenverdieping en de royale kelderverdieping zorgt voor een warme ontvangst. We blijven eerst beneden; het hart van de begane grond is verdeeld over de keuken en de woonkamer met lees/werkhoek en open haard. De keuken is achthoekig en biedt strategisch uitzicht op de voordeur en op de woonkamer – en op de heerlijke tuin. De kastjes en details zijn uitgevoerd in hout en natuurtinten, en uw werkblad is sierlijk zwart graniet. U kookt op een Neff inductieplaat. Op de begane grond vindt u onder andere ook de (werk)kamer met uitzicht op de tuin, de bijkeuken met aanrecht en de geïsoleerde inpandige dubbele garage voorzien van een elektrisch bedienbare sectionaaldeur.

Op de eerste verdieping vindt u 5 (slaap)kamers en twee badkamers. De grote badkamer met royaal bad onder uw dakraam, dubbele wastafel, douche en toilet) hoort bij de master bedroom. Wat ook bij deze slaapkamer hoort: een flinke inloopkast en een dakterras met tuinzicht. Aan de andere kant van de verdieping ligt de tweede grote (slaap)kamer. Bij deze (slaap)kamers is de tweede badkamer met douche en wastafel bedacht (en het aparte toilet op de gang).

De volwaardige kelderverdieping heeft een ruimte om te chillen/feesten/gamen (met bar!) en een grote droge voorraadkamer.

De voor- en achtertuin zijn groot en schitterend onderhouden. U vindt, voorbij de grote terrassen, appel- en perenbomen (mooie goudreinetten!) en een enorme keus begroeiing als begrenzing van het uitgestrekte gazon. Verspreid over het terrein vindt u nog een stevige kas met berging en een carport/garage.

Praktische details:

• Veel kastruimte
• Stofzuigsysteem op de begane grond en eerste verdieping
• Grote lichte zolder via vlizotrap te bereiken
• Mogelijkheid om het naastgelegen perceel van nog eens 5000m2 aan te kopen

Collegiale verkoop met Verver & Jet Winters makelaars te Haren.

Zie: www.funda.nl/koop/paterswolde/huis-41401257-onlandseweg-11

_auto_generated_thumb_ _auto_generated_thumb_ _auto_generated_thumb_
Tiplijn