Te koop in Drenthe: royale rietgedekte villa in het bos

Te koop in Drenthe: royale rietgedekte villa in het bos

EEXT - Op een bijzondere locatie in een bosrijke omgeving gelegen royale rietgedekte villa met aan de zuidwestkant van de woning over de gehele lengte een groot zonnig dakterras.

Dit prachtige woonhuis is gesitueerd op een ruim perceel van 13.260 m2 en is omsloten door mooie hoge bomen, waardoor het geheel aan haar bewoners veel ruimte, rust en privacy biedt. Het goed onderhouden landhuis beschikt over een riante woonplattegrond met veel woonoppervlak en overige inpandige ruimte. Op het erf bevindt zich een vrijstaande houten schuur en de tuin bestaat uit mooie boompartijen en een groot fraai aangelegd gazon.

Deze vrijstaande villa bevindt zich in een bosrijke omgeving in de provincie Drenthe met veel wandel- en fietsmogelijkheden. In de nabij gelegen dorpen Annen en Eext vindt u diverse voorzieningen, zoals scholen, supermarkten, restaurants en sportaccommodaties. Het geheel ligt gunstig ten opzichte van de steden Assen en Groningen, welke beide binnen een half uur te bereiken zijn.

INDELING:
Begane grond:
Entree/hal, toilet met fonteintje, royale lichte living met een schuifdeur naar het grote zonnige dakterras (ca. 48 m2), half open keuken voorzien van alle benodigde apparatuur, masterbedroom met ruime inloopkast en toegang tot de badkamer, welke is voorzien van een ligbad, dubbele wastafel, toilet en douche, tweede slaapkamer (ca. 18 m2) met inbouwkasten en wastafel.

Eerste verdieping:
Ruime overloop (ca. 17 m2), twee riante slaapkamers (ca. 37 m2, ca. 35 m2), waarvan één met wastafel, moderne badkamer voorzien van grote inloopdouche, toilet, wastafel en moderne radiator (ca. 10 m2).

Tweede verdieping:
Ruime slaapkamer (ca. 19 m2) en berging (ca. 10 m2).

Souterrain:
Royale garage (ca. 45 m2), kelder, fitnessruimte met dompelbad en sauna, moderne badkamer voorzien van douche, wastafel en toilet, wijnkelder.

INFORMATIE:
Woonoppervlak: ca. 330 m²
Perceeloppervlak: 13.260 m2
Prachtige ligging met veel ruimte en privacy

Zie: www.funda.nl/koop/eext/huis-40854355-annerweg-1-a

_auto_generated_thumb_ _auto_generated_thumb_ _auto_generated_thumb_
Tiplijn