Te koop in Drenthe: royale villa met inpandige garage

Te koop in Drenthe: royale villa met inpandige garage

NIJEVEEN - Centraal in het mooie dorp Nijeveen (gemeente Meppel) gelegen ROYALE VILLA met INPANDIGE GARAGE op circa 2.000m2 grond.

Deze voormalige burgemeesterswoning werd in 2001 onder architectuur gerenoveerd en verbouwd tot een van de meest aansprekende villas in de wijde regio. Kenmerkend voor dit bijzondere object zijn o.a. de geweldige uitstraling, het hoogwaardige afwerkingniveau, de ruime lichte en gezellige vertrekken en de sublieme ligging.

Indeling
Begane grond: entree/hal met hoogtewerking, garderobe en mooie trapopgang, toilet, wijnkelder, prachtige woonkamer met moderne natuurstenen vloer, gashaard, schuifpui, grote raampartijen met uitzicht op de fraai aangelegde tuin, moderne woonkeuken (Bulthaup) met o.a. een 5-pits gaskookplaat, wasemkap, combioven, koffieautomaat, vaatwasser en een koelkast, gezellige eetkamer met tuindeuren en ruimte voor een grote eettafel, bijkeuken, tussenhal, masterbedroom, kleedruimte, fraai vormgegeven badkamer met whirlpool, dubbele wastafel, toilet en inloopdouche. Vanuit de badkamer is er toegang tot de volledig ommuurde binnentuin met optimale privacy en toegang tot de (4-persoons) sauna. De inpandige garage is ruim en biedt naast stallingsmogelijkheden voor een auto veel opbergruimte.

Verdieping
De verdieping in de linkervleugel bestaat uit een mooie ruime overloop, toilet, 3 slaapkamers (waarvan één zeer royaal en thans in gebruik als fitnessruimte) en de badkamer met wastafel en douchecabine. De verdieping boven de rechtervleugel heeft een eigen opgang en is ingericht als atelier. De mooie lichtinval van de noordkant staat garant voor veel werk-/hobbyplezier. Deze verdieping heeft tevens een kantoorruimte met dakkapel en een pantry. Beide verdiepingen hebben daarnaast nog de beschikking over een vliering met praktische bergruimte.

De rondom gelegen tuin is eveneens onder architectuur aangelegd en perfect onderhouden. Meerdere terrassen en een leuk rietgedekte prieel staan garant voor veel woongenot. De mooie groene hagen en tuinmuur zorgen voor optimale privacy.

Deze exclusieve woning is modern en hoogwaardig afgewerkt. Opvallend zijn o.a. de hoge deuren, grote raampartijen en de strakke muur- en vloerafwerking. Het geheel bevindt zich op een kleine 15 minuten van Meppel en Steenwijk. Ook de mooie Havelter Golfbaan en natuurpark De Weerribben - De Wieden bevinden zich op fietsafstand.

Zie: www.funda.nl/koop/nijeveen/huis-40981661-dorpsstraat-22

Heeft u uw woning te koop en wilt u deze extra promoten? Of wilt u uw bedrijf bij ons promoten? Vraag bij ons naar de mogelijkheden.

_auto_generated_thumb_ _auto_generated_thumb_ _auto_generated_thumb_
Tiplijn