Te koop in Drenthe; grote woonboerderij met zwembad en weiland

Te koop in Drenthe; grote woonboerderij met zwembad en weiland

RUINERWOLD - Te koop in Ruinerwold; een exclusieve grote woonboerderij met een groot zwembad en weiland.

Eerste klas materialen, een degelijke aannemer, zorgvuldig uitgekozen sanitair en keukeninrichting, 8 slaapkamers en 3 badkamers etc., etc. Dit is slechts een greep uit de elementen die kenmerkend zijn voor deze statige WOONBOERDERIJ gelegen aan de Weidenweg vlakbij Meppel! Uitstekende staat van onderhoud en voorzien van hedendaags comfort! Bouwjaar 1980, in 2000 geheel verbouwd, de badkamer is van 2005, het rieten dak en de dakkapel zijn van 2016. Grondoppervlakte ruim een hectare.

Indeling:

Welkome entree met glazen binnendeur, gastentoilet met fontein, brede centrale gang, zeer zonnige en royale living met open haard en een fraai uitzicht, woonkeuken (2015) met natuurstenen aanrechtblad en alle inbouwapparatuur (wasemkap, koelkast, vaatwasser, oven en kookplaat) en een schuifpui naar het terras, bijkeuken met wasbak, CV-ruimte, twee kinder-/gastenslaapkamers, badkamer voorzien van toilet, wastafel en een douche, royale masterbedroom met kleedruimte en privé-badkamer voorzien van inloopdouche, wastafelmeubel, ligbad, toilet en een infrarood sauna.

Eerste verdieping:

Grote overloop met veel bergruimte en werkplek en vier slaapkamers.

Het appartement/gastenverblijf bevindt zich in het achterhuis en omvat op de begane grond een entree met toilet en fontein. Op de verdieping zijn een overloop/vide, een mooie woonkamer met twee schuifdeuren naar de loggia, een open keuken met natuurstenen aanrechtblad en alle inbouwapparatuur (oven, stoomoven, koelkast, kookplaat, wasemkap en vaatwasser), een bijkeuken, een slaapkamer en een badkamer voorzien van ligbad, toilet, douche en wastafelmeubel aanwezig. Kortom een volwaardige woning! Verder omvat de rietgedekte boerderij een inpandige garage, CV-ruimte, technische ruimte (zwembad) en een inpandige berging (voorheen paardenstallen).

Deze fantastische boerderij heeft aan de voorzijde een prachtig erf met daarin een stenen garage (ca. 25 m²), veel stijlvolle verharding en wordt omsloten door een degelijk hekwerk. De omliggende tuin heeft diverse afdelingen waaronder meerdere terrassen, een grote vijverpartij en natuurlijk het (overdekte) zwembad van ca. 10x5 meter. De tuin wordt op haar beurt weer omgeven door het weiland, zodat het houden van dieren tot de mogelijkheden behoort.

Het geheel is gunstig gelegen aan een rustige weg net buiten het dorp Ruinerwold en op slechts enkele minuten vanaf Meppel met aansluiting naar de A32 en A28. Kortom een prachtige en stijlvolle woonboerderij met veel ruimte, alle luxe, op een zeer gewilde locatie.

Voor meer info en fotos klik op: Deze link naar de woning _auto_generated_thumb_ _auto_generated_thumb_ _auto_generated_thumb_
Tiplijn