Te koop in Drenthe; drie luxe appartementen onder één dak

Te koop in Drenthe; drie luxe appartementen onder één dak

WITTEVEEN - Van een recreatiebestemming tot zorgappartementen en van een maatschappelijke functie tot kantoor aan huis of riant landelijk wonen in welke vorm dan ook!

Drie royale luxe appartementen met twee inpandige garages en een kantoorruimte.

Op een rustige locatie te midden van landerijen ligt aan de doorgaande weg tussen Witteveen en Orvelte deze unieke woonvilla met zeeën van ruimte en veel gebruiksmogelijkheden. Het geheel is enkele jaren geleden gebouwd naar hoogwaardige maatstaven en omvat thans 3 ruim bemeten appartementen met garages en een riante kantoorruimte. Uiteraard kan het geheel ook als 1 royale villa bewoond worden.

Het geheel is gelegen op een groen en besloten perceel van ca. 6.500 m². Aan de voorzijde is ervoor gekozen om een open structuur met een ronde oprit aan te leggen zodat de markante voorgevel goed zichtbaar is. De achtertuin is besloten en biedt met meerdere zithoeken veel privacy en een vrij uitzicht over landerijen.

De appartementen zijn verschillend in woonoppervlak, zijn allen hoogwaardig afgewerkt, voorzien van luxe keukenopstellingen en sanitair, videofooninstallatie, vloerverwarming en -koeling, een beveiligingsinstallatie, 4 warmte terugwin installatie, een centrale waterontharder en een mechanisch stofzuigsysteem.

Om u een beeld van de indeling van het geheel te geven zijn de appartementen hieronder beschreven. Het gaat echter te ver om in deze presentatie uit te weiden over alle details die dit unieke woonobject biedt.

Indeling appartement 1: (Mr. J.B. Kanweg 5B Witteveen)

Entree vanuit centrale hal, hal met toegang tot de royale woonkamer met gashaard, woonkeuken met luxueuze Siematic keukenopstelling, gang met kastenwand naar de master bedroom met badkamer en suite (v.v. ligbad, douche, toilet en wastafel), bijkeuken en achterhal met trapopgang naar de 1e verdieping alwaar zich nog 2 slaap c.q. werkkamers bevinden. Vanuit de achterhal bereikt men tevens de dubbele inpandige garage behorende bij dit appartement. Vanuit de garage kan men middels een vaste trap de royale kelder bereiken met externe ingang en veel bergruimte.

Indeling appartement 2: (Mr. J.B. Kanweg 5C Witteveen)>

Entree middels centrale hal, hal met trapopgang naar de 1e verdieping, woonkamer met gashaard, moderne woonkeuken met doorgang naar de bijkeuken en riante inpandige garage voor 1 auto en meerdere fietsen (de garage is extra breed). Op de 1e verdieping bevinden zich aan de overloop 4 slaapkamers (waarvan 3 met wastafel), een badkamer met ligbad, separate douche, toilet, wastafelmeubel en toegang tot het balkon, een wasruimte en een zeer royale bergzolder met verdieping boven alle slaapkamers.

Indeling appartement 3: (Mr. J.B. Kanweg 5D Witteveen)

Entree middels trapopgang in centrale hal, royale open living met meerdere zithoeken, woonkeuken en toegang tot de slaapkamer met balkon, badkamer en suite en verdieping alwaar zich een riante bergzolder bevindt. Er is een aparte berging/bijkeuken met witgoedaansluiting.

Indeling kantoor: (Mr. J.B. Kanweg 5A Witteveen)

Entree vanuit de centrale hal, royale kantoorruimte met glaspui met deur naar de tuin, archiefruimte, pantry, toilet en berging. Op het terrein bevinden zich nog een vrijstaande garage met carport, tuinhuisje, kippenhok met ren, een blokhut en 2 bronpompen.

Bijzonderheden:


Woonoppervlak: ca. 594 m²
Inhoud: ca. 2.500 m³
Perceeloppervlak: 6.500 m²
Bestemming: wonen/werken/recreatie

Voor meer info en fotos kijk op: https://www.funda.nl/koop/witteveen/huis-41661956-mr-jb-kanweg-5-a/

_auto_generated_thumb_ _auto_generated_thumb_ _auto_generated_thumb_
Tiplijn