Te koop in Drenthe; landhuis gelegen aan groot bos

Te koop in Drenthe; landhuis gelegen aan groot bos

NORG - Te koop in Norg; een prachtig aan de rand van een bos gelegen, onder architectuur gerealiseerd landhuis.

De woning is voorzien van een prachtig ontworpen tuin op het zuidwesten met verwarmd zwembad en verschillende terrassen van Belgisch hardsteen.

Het landhuis is in zeer goede staat van onderhoud en voorzien van alle gemakken, luxe en privacy. Op de begane grond een royale woonkamer welke speels is ingedeeld met verschillende hoekjes, een royale woonkeuken en een garage/berging/bijkeuken. Op de verdieping bevinden zich vier slaapkamers en drie badkamers. In het souterrain bevinden zich een logeerkamer, een toilet, biljartkamer, en een wellness ruimte met sauna, afkoel bad en een badkamer. Met de aanwezigheid van al deze faciliteiten is het heerlijk genieten in dit royale woonhuis. Het bos aan de achterzijde is via de tuin toegankelijk. Zo vanuit de tuin wandelend door de vele bossen en het nabijgelegen beekdal is het heerlijk ontspannen en genieten, we kunnen dus met recht spreken van een toplocatie.

Norg is gelegen in de kop van Drenthe en heeft alle voorzieningen die het wonen in dit prachtige brinkdorp zeer aangenaam maken. Basisschool, voortgezet onderwijs, supermarkten, diverse restaurants, winkels, sportvoorzieningen en een overdekt zwembad zijn aanwezig. Norg is centraal gelegen tussen Groningen, Assen en Drachten. Al deze steden zijn binnen 30 autominuten bereikbaar.

Begane grond:

Entree, ruime hal met trapopgang naar boven en beneden, meterkast, toilet, woonkamer met serre, houtkachel en schuifpuien vanuit de woonkamer en serre naar de patio met buitenhaard. Vanuit de woonkamer, serre en patio is er een prachtig uitzicht over de tuin en het bos. Ook vanuit de keuken is er uitzicht over de prachtig aangelegde tuin en het bos. De keuken is ruim en is 2009 verbouwd en voorzien van een luxe keuken met diverse inbouwapparatuur zoals een zwart marmeren aanrechtblad welke extra diep is, en voorzien is van veel laden. Daarnaast is er een blok met inbouwapparatuur van Bosch, zoals een steamer, heteluchtoven, combimagnetron en een koffiemachine. Tevens is de keuken voorzien van en royale koelkast en diepvries. Vanuit de keuken is er toegang tot de garage welke ook dienstdoet als bijkeuken. Hier bevindt zich ook de wasmachine aansluiting onder het aanwezige aanrecht welke ook is voorzien van warm water.

Eerste verdieping:

Royale overloop, separaat toilet, 4 slaapkamers en 3 badkamers. De ouderslaapkamer is gelegen aan de voorzijde voorzien van een loggia. Aansluitend de badkamer welke is voorzien van een ligbad, inloopdouche en dubbele wastafels. Twee slaapkamers zijn gesitueerd aan de achterzijde, allebei met balkon en een eigen badkamer met een douche en een wastafel. De vierde slaapkamer heeft veel kastruimte en is aan de noordzijde gelegen. Vanuit de overloop is er middels een vlizotrap toegang tot de ruime bergzolder.

Souterrain:

Royale entree, toilet, logeerkamer met inloopkast, biljart/tv-kamer en een wellness ruimte met een 6 persoonssauna (Finse cabine) een dompelbad, drie voeten baden en een badkamer met douche en wastafel. Tevens is in het souterrain de machinekamer voor het zwembad en de verwarmingsinstallatie gevestigd.

Kenmerken:


- Royale kavel van 1477 m2
- Gelegen aan bosperceel met veel privacy
- Fraai afgewerkte woning in keurige staat van onderhoud
- Onder architectuur aangelegde tuin met verwarmd zwembad
- Woning is in 2013 zowel van binnen als van buiten geheel geschilderd
- In 2019 buitenzijde deels geschilderd
- In 2019 is het souterrain gemoderniseerd
- Woonoppervlak van maar liefst 335 m2

Voor meer fotos kijk op: https://www.funda.nl/koop/norg/huis-41636222-laan-van-havezathen-4/

Heeft u uw woning te koop en wilt u deze extra promoten? Of wilt u uw bedrijf bij ons promoten? Vraag bij ons naar de mogelijkheden.

_auto_generated_thumb_ _auto_generated_thumb_ _auto_generated_thumb_
Tiplijn