Te koop in Drenthe; villa met eigen zwembad, sauna en fitnissruimte

Te koop in Drenthe; villa met eigen zwembad, sauna en fitnissruimte

EMMEN - In het centrum van Emmen, maar ook geheel vrij en vol privacy gelegen fraaie vrijstaande villa op een royaal perceel van circa 5.000 m².

Het geheel is anno 2000 gebouwd in de stijl van een Engels landhuis met een uitermate hoog afwerkingsniveau. Naast de woning bevindt zich een royaal en in dezelfde authentieke stijl gerealiseerd bijgebouw/garage. Deze prachtige villa, die ondanks het jonge bouwjaar de sfeer van de jaren 30 ademt, wordt gekenmerkt door een zelden vertoonde combinatie van duurzaamheid, kwalitatief hoogwaardige materialen en een tot in de perfectie doorgevoerde afwerking. Denk hierbij aan bijvoorbeeld het dak, waarbij gebruik is gemaakt van handgemaakte en in Engeland gebakken ‘Kymer’ leien. Verder is over de gehele woning genomen sprake van een uniforme en herkenbare afwerking.

Neem bijvoorbeeld alle vensterbanken, wastafels etc., waarbij Frans kalkzandsteen is toegepast, hetzij gezoet, hetzij gepolijst, en de vloeren zijn van splijtsteen met vloerverwarming. Deze prachtige villa heeft een uitermate praktische indeling met slaapvertrekken en een badkamer op zowel de begane grond als de verdieping. Een ruime inpandige garage met daarboven kantoorruimte, een kelder met o.a. een fitnessruimte en een binnenzwembad zorgt ervoor dat deze woning in alle gemakken en luxe voorziet. Alle denkbare voorzieningen zoals een ziekenhuis, winkels, scholen, openbaar vervoer en Wildlands bevinden zich op loopafstand van de woning.

Begane grond

Entree, vestibule, statige centrale hal, garderobe, ruim toilet en indrukwekkende trappartij met vide. Vanuit de centrale hal is de riante eetkamer bereikbaar met ruimte voor een royale eethoek en middels een schuifpui toegang tot één de 2 zonnige terrassen. De eetkamer staat vervolgens in verbinding met de indrukwekkende living met open haard, een aparte TV-lounge en een prachtige kantoor, geheel uitgevoerd in Engelse stijl, met ingebouwde kastenwand, lambriseringen etc. Tevens bevindt zich op de begane grond een ruime woonkeuken, met een fraaie hoogwaardige opstelling, voorzien van diverse inbouwapparatuur (o.a. vaatwasser, oven, vriezer, koelkast etc.), een bijkeuken en een separate linnenkamer met wasmachine- en drogeraansluiting. De centrale hal biedt daarnaast toegang tot de fraaie en ruime master-bedroom met grote inloopgarderobe, eigen badkamer met ligbad voorzien van whirlpool, toilet en dubbele wastafel. Tevens is er vanuit deze slaapkamer middels een separate douche, toegang naar het inpandige zwembad. Deze douche is dus zowel voor de slaapkamer als voor het zwembad te gebruiken. Het zwembad is ca. 1.50 meter diep, verwarmd en voorzien van jetstreams. Het zwembad is betegeld is met sier betegeling (dolfijn) en voorzien van een uitstekende filterinstallatie en ontvochtsysteem. Tevens is er een Finse sauna (elektrisch) en een technische ruimte met de zwembadinstallatie. Vanuit het zwembad zijn er grote openslaande deuren naar het terras en de tuin. Tot slot is er vanuit de centrale hal toegang naar de inpandige garage, met ruimte voor drie autos, voorzien van een elektrisch bedienbare sectionaaldeur. De garage is volledig geïsoleerd en voorzien van een extra ingang aan de zijkant. Boven de garage is middels een vaste trap een grote kantoorruimte cq. hobbyruimte bereikbaar. Deze ruimte zou ook prima als slaapkamer kunnen dienen.

Verdieping

Royale overloop met toegang naar het dakterras. Twee slaapkamers, een zeer ruime hobbykamer, die tevens als slaapkamer getypeerd kan worden, een technische ruimte met de opstelling van o.a. de cv-ketel en een luik met vlizotrap naar de bevloerde bergzolder (deels stahoogte). Tenslotte is er nog een prachtige badkamer, welke voorzien is van een ligbad, douche, toilet en wastafel.

Souterrain

Via indrukwekkende trappartij bereikbare hal en komt u allereerst in een hal, opslagruimte, wijnkamer met klimaatcontrole, ruime fitness/ontspanningsruimte voorzien van daglicht, vloerverwarming en ventilatiesysteem.

Bijgebouwen


- Ruime, volledig in eikenhout opgetrokken garage/carport met inlandse eiken gebinten en traditionele pen/gat verbindingen. Dakbedekking middels dezelfde Kymer leien als de woning.
- Engels theehuisje, opgetrokken in hout (Iroko teak), voorzien van elektra Voorzien van elektra en ca. 5 meter doorsnede.

Info


- Bouwjaar 2000
- Inpandig zwembad, sauna en fitnessruimte
- Optimaal geïsoleerd
- Alarmsysteem
- Sierhekwerk rondom het gehele perceel
- Stofzuigsysteem
- Warmte-terugwin-installatie
- Verwarming en warm water middels CV-ketel (2014) en extra grote boiler

Voor meer info en fotos: https://www.funda.nl/koop/emmen/huis-86430138-veenkampenweg-23/

_auto_generated_thumb_ _auto_generated_thumb_ _auto_generated_thumb_
Tiplijn