Te koop in Drenthe; groot huis met 13 kamers en 3.973 m² oppervlakte

Te koop in Drenthe; groot huis met 13 kamers en 3.973 m² oppervlakte

HOLLANDSCHEVELD - Wat u zoekt, Een riante woning met een bijgebouw en een grote tuin. Of wilt u comfortabel wonen in combinatie met een hoogwaardige werkomgeving. Bij het Hollandscheveldse Opgaande 13 heeft u de keuze.

Het huis herbergt onder meer: een ruime entree welke toegang biedt tot de ruime hal welke leidt naar diverse ruimtes in de woning. Hierbij moet u denken aan een toilet, een separaat urinoir, meterkast, en garderobe. Maar ook een ruime, bij het woongedeelte behorende werkkamer/ kantoor. De woonkamer is een eyecatcher op zich. Veel daglicht toetreding, ruimte voor diverse zithoeken en een eet/leestafel voor tien of meer personen. Door de vorm van de woonkamer worden de aanwezige vierkante meters omgevormd tot een gezellige en goed in te richten ruimte. De grote hoeveelheid glas geeft veel daglichttoetreding. De aanwezigheid van schuifpuien bepaalt de uitstekende toegankelijkheid tot de parkachtig aangelegde tuin. De keuken van het huis is functioneel ingericht met ook hier een prettige oriëntatie op tuin en woonkamer.

Via de bijkeuken is een goed af te sluiten corridor ontstaan naar de thans als kantoren in gebruik zijnde aanbouw. De verdieping is via het indrukwekkende trappenhuis te bereiken. Als eerste wordt de overloop met vide bereikt. De verdieping herbergt drie slaapkamers. De master bedroom heeft een ruime inloopkast en de riante badkamer is onder meer voorzien van een ligbad, een douche met sunshower en een groot badkamer meubel met veel kastruimte.

Op de tweede verdieping bevinden zich eveneens een open overloop welke toegang biedt tot twee slaapkamers. Het momenteel als kantoor gedeelte dienst doende deel van het object is eveneens hoogwaardig te noemen. Goede mate van isolatie, airconditioning, goede werkruimte 21 werkplekken verdeeld over vijf kantoorkamers met onafhankelijke technische ruimte, eigen sanitair en archief bevinden zich al hier.

Het vrijstaande bijgebouw is heeft de kenmerken van een tweede woning op het erf. Bijzonder geschikt om als gastenverblijf te dienen. Ook bevindt zich in dit gebouw de dubbele garage. Het pand is volledig voorzien van een verdieping. Waarbij het gedeelte boven de woonkamer/keuken in te richten is als slaapkamer. Het erf van dit bijzondere object is functioneel ingedeeld. met erfverharding aan de oostzijde buiten zicht van de woning waar momenteel circa 25 autos kunnen parkeren. De tuin is parkachtig ingericht met struiken, heggen en borders, voorzien van een vijver, een speeltuin, een zwembad en een ruim gazon.

Voor de energievoorziening beschikt het object over drie cv installaties, maar ook over maar liefst 80 zonnepanelen waardoor een meer dan aanzienlijke reductie op de energierekening kan worden bewerkstelligd. Dit veelzijdige en meervuldig functionele object ligt op korte afstand van het dorp Hollandscheveld, voor een bezoek aan het centrum van Hoogeveen bent u vijf minuten in de auto onderweg. Kortom: onderwijs, winkels en recreatie bevinden zich op korte afstand. De afrit van de A37 bevindt zich echter ook op slechts drie minuten rijden. Hierdoor is de rest van Nederland altijd goed bereikbaar, met als grote pluspunt dat files in dit deel van Nederland nagenoeg niet voorkomen.

Wilt u uw ambities waarmaken? Wilt u uw droom beleven? Maak dan een afspraak voor een bezichtiging bij dit bijzondere object.

Voor meer info en fotos kijk op: https://www.funda.nl/koop/hollandscheveld/huis-41691510-hollandscheveldse-opg-13/

_auto_generated_thumb_ _auto_generated_thumb_ _auto_generated_thumb_
Tiplijn