Te koop in Drenthe; Uniek landhuis met 11 slaapkamers

Te koop in Drenthe; Uniek landhuis met 11 slaapkamers

GIETEN - Bijzonder, sfeervol en riant wonen in uniek landhuis met vrijstaand bijgebouw, dubbele verdiepte garage en vrijstaand houten tuinhuis op een ruim bemeten perceel van maar liefst 2922 m² eigen grond.

Door de aanwezigheid van het geïsoleerde bijgebouw met eigen opgang, is dit object zeer geschikt voor de combinatie wonen en werken, kangoeroewoning of als gastenverblijf. Kortom een bijzonder object met vele mogelijkheden!

BEGANE GROND:

centrale ontvangsthal met trapopgang, vaste kastruimte, toegang tot de kelder (ca. 15 m²), tuindeur, origineel toilet met separate wastafel en toegang tot vrijwel alle vertrekken. Sfeervolle woonkamer met fraai uitzicht (ca. 39 m²), erker, vaste kastruimte, balkenplafond en houtkachel, tussenkamer welke toegang biedt tot slaapkamer (ca. 15 m²), uitgebreide als kledingkast ingerichte inloopkast en een moderne badkamer, welke in stijl is gerenoveerd, voorzien van dubbele wastafel, hangcloset, douchecabine, designradiator en vloerverwarming, kantoorruimte met vrij uitzicht over landerijen, woonkeuken (ca. 23 m²) voorzien van kookeiland met ontbijtbar, tuindeur, inductiekookplaat, wasemkap, oven/combi magnetron, koelkast, vriezer en vaatwasser en witgoedaansluitingen, aansluitend zithoek met open haard, werkkamer (ca. 20 m²) voorzien van open haard en vaste kastruimte, slaapkamer (ca. 13 m²) deze 2 kamers worden gescheiden door een hal en archief-/ opslagruimte en zijn voorzien van openslaande deuren naar het terras.

EERSTE VERDIEPING:

overloop, 2 slaapkamers (ca. 12.5 en 13.5 m²) met vaste kastruimte(s) en waarvan één met eigen wastafel, badkamer (ca. 8 m²) voorzien van 2 wastafels, toilet, ligbad met douche.

ZOLDER:

bergruimte.

BIJGEBOUW

Het bijgebouw (totaal ca. 51 m²) is in twee ruimtes opgedeeld, daarnaast beschikt deze over een halve verdiepingsvloer en eigen opgang aan de Oude Groningerweg. Het gebouw is geïsoleerd, voorzien van gas-, water- en en elektra aansluiting en buitenkraan en is eenvoudig in te richten als woon- of werkruimte.

VERDER:

Een fraai aangelegde tuin voorzien van een vrijstaand houten tuinhuis met gemetselde fundering, overdekt terras, luifel en terrasverwarming. De dubbele garage (37 m²) is verdiept gebouwd en de tuin is over deze garage heen aangebracht waardoor de garage prachtig is geïntegreerd in de directe omgeving. De fraai bestrate oprit kan worden afgesloten met een smeedijzeren hekwerk.

De woning is gelegen aan de rand van het dorp aan een rustige weg, nabij bossen en natuurgebieden met legio wandel- en fietsmogelijkheden. Gieten is een levendig dorp waarin alle basisvoorzieningen binnen handbereik zijn. U kunt hierbij denken aan een uitgebreid winkelbestand, basisscholen, een school voor voortgezet onderwijs, medische voorzieningen en sportfaciliteiten. Het dorp ligt centraal ten opzichte van uitvalswegen naar onder andere Assen, Groningen en Emmen. Ook is een uitstekende openbaar vervoersverbinding naar deze plaatsen aanwezig.

Verdere bijzonderheden:


-bijzondere inrichting/sfeer en laat zich moeilijk omschrijven, dat moet gevoeld en beleefd worden;
-prachtige tuin rondom de woning, afwisselend en passend bij de sfeer;
-3 open haarden;
-vele unieke details;
-prachtig uitzicht over de glooiing van de Hondsrug;
-het prachtige Zwanenmeer bos met vijvers en grafheuvels bevindt zich op 5 minuten loopafstand. Daar direct achter ligt het meer open waterwingebied Breevenen met prachtige wandel- en fietspaden;
-perfecte onderhoudstoestand;
-levensloopbestendig, dubbele bewoning mogelijk.

_auto_generated_thumb_ _auto_generated_thumb_ _auto_generated_thumb_

Voor meer informatie en fotos; https://www.funda.nl/koop/gieten/huis-40007885-oude-groningerweg-13/

Tiplijn