Te koop in Zuidwolde: ruim opgezette vrijstaande semi-bungalow

Te koop in Zuidwolde: ruim opgezette vrijstaande semi-bungalow

ZUIDWOLDE - Op geliefde woonlocatie, te midden van een ruim opgezette, groene woonomgeving met veelal vrijstaande woningen, dichtbij de dorpskern, de basisscholen en op korte loopafstand (ca. 200 meter) van het mooie bosgebied van de Falieberg waar u heerlijk kunt wandelen, is gelegen deze ruim bemeten (785m³) vrijstaande SEMI-BUNGALOW.

De woning kenmerkt zich doordat deze zeer goed is onderhouden, degelijk gebouwd (1982), recent (2011/2012) verbouwd en gemoderniseerd.

De tuin is onder architectuur aangelegd in 2012, waarbij zorg en aandacht is besteed aan de inrichting, de verlichting, en ook extra wandcontactdozen zijn aangelegd. Aan de weerszijde van de oprit zijn 2 gemetselde zuilen, waarbij in 1 zuil de brievenbus is gesitueerd. Aan de achterzijde van de tuin is een houten tuinhuis, met deels berging en deels overdekt terras aanwezig. De tuin is heerlijk royaal van formaat en totale perceel is 680m² groot.

INDELING: Royale halpartij met garderobe, vernieuwde moderne toiletinrichting en meterkast met groepenkast, wisselaars voor de vloerverwarming en waterontharder. De heerlijk royale living, ca. 63m² groot, is speels in uitvoering met aangebouwde serre, Italiaanse tegelvloer, vloerverwarming, gestukadoorde wandafwerking en gashaard. Vanaf de eetkamer is bereikbaar de studeer- of slaapkamer van ca. 12m², en de half-open keuken. De keukeninrichting is in 2011/2012 vernieuwd en uitgevoerd met qooker, koelkast, oven, magnetron, inductiekookplaat, afzuigkap, vaatwasser en natuurstenen werkblad. Vanaf de keuken toegang tot de bijkeuken met achterdeur, provisiekast, keldertje, verhoogde wasmachine/droger opstelling met daarboven hangkasten, tappunt warm/koudwater met aanrechtje en doorloop naar de garage. De garage is uitgevoerd in spouw, is verwarmd, eveneens met draai-/kiepramen v.v. dubbel glas, een epoxy vloer en "aardappel" keldertje (ca. 3m³).

1e VERDIEPING: Overloop met vide, extra daglichttoetreding door middel van dakraam, een bergruimte en een vaste kast met opstelplaats omvormer en cv ketel. Op de verdieping zijn totaal 4 slaapkamers, waarbij via 1 slaapkamer de doorloop naar de zeer royale ruime, multifunctionele hobbyruimte annex 5e slaapkamer welke is voorzien van een 4-persoons Finse sauna en een dakraam. De ouderslaapkamer heeft een wastafelmeubel. De vloeren zijn veelal belegd met keurige laminaatvloer. De comfortabele badkamer met dakkapel, is in het geheel vernieuwd en uitgevoerd met stoomcabine, whirlpool, wastafelmeubel, designradiator, toilet en elektrische vloerverwarming.

2e VERDIEPING: Vlizotrap naar grote zolderberging t.b.v. opslag.

BIJZONDERHEDEN:
- zonnepanelen ca. 3400/3600 KwH opbrengst
- grotendeels alle bedrading alsmede wandcontactdozen en schakelaars op de begane grond zijn vernieuwd. Alsmede de groepenkast
- krachtstroom voor sauna
- waterontharder
- serre en verbouwing/modernisatie begane grond alsmede badkamer in 2011/2012
- Italiaanse tegelvloer met vloerverwarming in hal, woonkamer, serre, keuken en bijkeuken
- hardhouten draai-/kiepramen met dubbel glas en deels HR++ glas
- buitenschilderwerk 2019
- extra zware voor- en achterdeur
- sfeerverlichting d.m.v. spotjes/dimmers in serre, woonkamer, overloop en badkamer
- tuinverlichting rondom de woning
- terras/bestrating rondom de woning rolstoelvriendelijk

Een royaal vrijstaand woonhuis met veel ruimte, degelijk gebouwd en in goede kwaliteit verbouwd op een geliefde woonlocatie.

Zie: www.funda.nl/koop/zuidwolde-dr/huis-41414292-de-marsen-13

Heeft u uw woning te koop en wilt u deze extra promoten? Vraag bij ons naar de mogelijkheden

_auto_generated_thumb_ _auto_generated_thumb_ _auto_generated_thumb_
Tiplijn