Te koop in Dalen: sfeervolle rietgedekte vrijstaande landhuis

Te koop in Dalen: sfeervolle rietgedekte vrijstaande landhuis

DALEN - Op een prachtige landelijke locatie, in het buitengebied tussen Coevorden en Dalen staat dit fraaie, sfeervolle rietgedekte vrijstaande landhuis met ruime aangebouwde serre (22 m²), inpandige garage en twee vrijstaande tuinschuren. Deze woning heeft een slaapkamer en badkamer op de begane grond. Het geheel staat aan een dood lopend straatje en is omgeven door landerijen. De woning is nagenoeg geheel verbouwd in 1993 en in 1998 is de woning vergroot en deels onderkelderd. De keurige siertuin met vijverpartij en terrassen maakt onderdeel uit van een ruime kavel van 1.015 m² eigen grond. Voorzieningen, zoals winkels, scholen, sportvoorzieningen end. zijn op enkele kilometers afstand gelegen in o.a. de plaatsen Dalen en Coevorden.

Indeling:
Onderverdieping: ruime souterrain/kelder in verschillende ruimten opgedeeld.
Begane grond: Hal/entree met meterkast en 2 vaste kasten. Woonkamer. Woonkeuken. Serre. Bijkeuken met vaste kast en toegang tot de kelder. Tweede hal/entree met trapopgang naar de verdieping. Garderobekast. Toiletruimte. Garage. Slaapkamer. Badkamer.
1e verdieping: Ruime overloop. Drie slaapkamers. Berg-/CV-ruimte.

Voorzieningen:
Verwarming door middel van radiatoren. Warm water door middel van CV-installatie (Nefit HR combi-ketel, bouwjaar circa 2016) en 145 L gasboiler voor de badkamer. Meterkast voorzien van schakelautomaten. Hal/entree voorzien van natuurstenen vloer. Tweede hal met garderobekast en toiletruimte voorzien van hangcloset. Woonkamer voorzien van natuursteenvloer en gashaard. Woonkeuken en serre voorzien van natuursteenvloer, openslaande deuren en inbouwkeuken met apparatuur o.a: kookplaat (inductie), afzuigkap, vaatwasser, koelkast en combi-oven. De serre is recent voorzien van nieuwe puien en een geïsoleerd dak (augustus 2019). Badkamer voorzien van vloerverwarming, whirlpool, hangcloset, badmeubel met wastafel, dubbele stoomdouche (Cleopatra) en bergruimte. Slaapkamer begane grond voorzien van laminaat, inbouwkasten en en twee draaikiepramen. Bijkeuken voorzien van kastenwand, diverse aansluitingen, wastafel en deur naar de garage. Zeer ruime overloop voorzien van een wastafel. Deze ruimte is geschikt voor meerdere doeleinden. Alle slaapkamers zijn voorzien van een dakkapel, vloerbedekking of laminaat. Garage voorzien van elektrische deur, spouwmuren, betonvloer, krachtstroom en verwarming. Verder is de woning voorzien van rolluiken deze zijn nagenoeg allemaal elektrisch en een bliksemafleider. De fraai aangelegde tuin is voorzien van diverse terrassen, twee tuinschuren en een vijver met waterloop en waterval. Vanuit de tuin is er fraai uitzicht over de landerijen.

Oppervlakte e.d.:
Gebruiksoppervlakte woonruimte: circa 193 m². Overige inpandige ruimte (Garage): circa 25 m². Overige inpandige ruimte (Kelder): circa 32 m². Externe bergruimte (2 x Tuinhuis): circa 6 en 13 m². Inhoud: circa 874 m³. Oppervlakte kavel: 1015 m².

Zie: www.funda.nl/koop/dalen/huis-41577143-vossebelt-38

Ook uw woning promoten op DrentsNieuws? Of bent u benieuwd naar andere advertentiemogelijkheden op DrentsNieuws? Neem contact met ons op.

_auto_generated_thumb_ _auto_generated_thumb_ _auto_generated_thumb_
Tiplijn