Te koop in Emmen: vrijstaande woning met ruime tuin

Te koop in Emmen: vrijstaande woning met ruime tuin

EMMEN - Als je ergens kunt genieten van de seizoenen, is het wel in Noordbarge. Een chique, rustige woonomgeving, waar eeuwenoude bomen sinds jaar en dag het straatbeeld bepalen.

Nu het herfst is, springen ze nóg meer in het oog. Prachtig! De tuin van deze vrijstaande woning aan De Boerhoorn gaat helemaal op in dat sfeertje. Omringd door volgroeide hagen en bomen, kun je hier in de (winter)zon van je privacy, kop koffie en een goed boek genieten.

Met een woonoppervlakte van 347 m2 (inclusief kelder van circa 90 m2) is dit huis met recht groot te noemen. De begane grond telt niet alleen een woonkamer met open keuken, maar ook een zithoek, eethoek, studiehoek en (afsluitbare) tuinkamer. De houtkachel is het sfeervolle middelpunt en de zee van ramen zorgt voor veel lichtinval. Een vaste trap leidt naar de enorme kelder. Droom jij van een eigen gym, werkplaats, wijnkelder of een bioscoopkamer voor de hele familie? Dit is je kans!

Binnen moeten de handen flink uit de mouwen. De wand- en vloerafwerking, de keuken en het sanitair zijn gedateerd. Buitenom heeft de schilder recent een onderhoudsbeurt uitgevoerd, maar binnen moet dat nog gebeuren. Je kunt hier qua styling en afwerking helemaal je gang gaan! Ook op de eerste verdieping is er werk aan de winkel. De basis is geweldig! Naast een master bedroom met een eigen badkamer, vind je hier nog drie slaapkamers en een tweede badkamer.

Je kunt je auto(‘s) op eigen terrein parkeren. Niet dat je ‘m per se nodig hebt: het centrum van Emmen ligt op een paar fietsminuten afstand. Je bent van harte welkom voor een rondleiding door makelaar Richard Wijnands van Woonaccent Makelaars Emmen. Je kunt via 0591-647170 een afspraak maken.

Indeling:
- Begane grond: entree, toilet, woonkamer met open keuken, bijkeuken (met wasruimte), hal, tweede toilet, tuinkamer, berging met carport;
- 1e verdieping: overloop met inbouwkasten, master bedroom met eigen badkamer, drie slaapkamers, tweede badkamer;
- Kelder: hal, stookruimte, ruimte l met keukenblok, ruimte ll, werkruimte lll met inbouwkasten

Zie: www.funda.nl/koop/emmen/huis-41577692-de-boerhoorn-2

Ook uw woning promoten op DrentsNieuws? Of bent u benieuwd naar andere advertentiemogelijkheden op DrentsNieuws? Neem contact met ons op.

_auto_generated_thumb_ _auto_generated_thumb_ _auto_generated_thumb_
Tiplijn