Te koop in Drouwen: royale villa met inpandige garage

Te koop in Drouwen: royale villa met inpandige garage

DROUWEN - Op de Hondsrug vlakbij bossen en heidevelden gelegen royale villa met o.a een inpandige garage.

Deze fraaie energiezuinige villa met diverse sfeervolle details, verkeert in goede staat van onderhoud en is gesitueerd op een ruim perceel. Deze villa beschikt dan ook over verrassend veel woonoppervlak en is eventueel naar eigen smaak in te delen. De aanwezigheid van een tweede entree zorgt ervoor dat de villa ook mogelijk geschikt is voor dubbele bewoning, maar kan ook gebruikt worden voor de combinatie van wonen met kantoor aan huis. De diepe besloten achtertuin op het zuidwesten met terras, fraaie vijver en chalet waar u heerlijk in alle rust en privacy kunt vertoeven completeert het geheel.

Drouwen is gelegen op de Hondsrug in het natuurgebied Drouwenerzand. Het geheel is centraal gelegen ten opzichte van voorzieningen. Het nabijgelegen Borger biedt vele voorzieningen en bovendien zijn de steden Assen, Emmen en Groningen zijn snel en eenvoudig te bereiken.

Kortom: Een verrassend en speels ingedeelde villa welke geschikt is voor diverse doeleinden.

INDELING:

Verdieping:
Entree/hal met trapopgang en garderobe, toilet, lichte living met houtkachel, keuken voorzien van diverse inbouwapparatuur, gang, badkamer met douche, wastafel en toilet, slaapkamer. Zowel de woonkamer als de slaapkamer hebben toegang tot het dakterras.

Souterrain:
Entree/hal, 3 slaapkamers, badkamer met douche, wastafel, toilet en sauna, royale woonkeuken met pelletkachel, bergingsruimte en toegang tot de inpandige garage, wasruimte, cv-ruimte.

INFORMATIE:
Woonoppervlak: ca. 260 m²
De villa wordt verwarmd middels warmtepomp, zonneboilers en zonnepanelen
Energielabel B
Beschutte ligging

Zie: www.funda.nl/koop/drouwen/huis-41552893-markeweg-12

Ook uw woning promoten op DrentsNieuws? Of bent u benieuwd naar andere advertentiemogelijkheden op DrentsNieuws? Stuur een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

_auto_generated_thumb_ _auto_generated_thumb_ _auto_generated_thumb_
Tiplijn