Te koop in Gieten: vrijstaande woning (1483 m2)

Te koop in Gieten: vrijstaande woning (1483 m2)

Gieten Bijzonder fraai gelegen vrijstaande woning op een rustige, groene locatie in de woonwijk. Het geheel staat op 1483 m2 eigen grond. De achtertuin heeft een ruim terras, een fraaie zonneweide en is omzoomd door bomen waardoor u volledige privacy heeft. De woning is gebouwd in 1970, is goed onderhouden en gebouwd op een terpje. De woning is recentelijk aan de achterzijde voorzien van een grote dakkapel waardoor op de verdieping veel ruimte en tevens de mogelijkheid voor een extra badkamer is ontstaan.

Locatie
Het dorp Gieten maakt deel uit van de gemeente Aa en Hunze en is centraal (op de Hondsrug) gelegen t.o.v. Assen, Groningen, Veendam enz. Als hoofdplaats van de gemeente zijn er veel voorzieningen in het dorp zoals een goed en uitgebreid winkelaanbod, basisscholen, voortgezet onderwijs, sportverenigingen, bibliotheek e.d. Direct gelegen aan de N33 en de N34 uitstekende (bus)verbindingen. De Drentse natuur is rondom. Kortom een ideale woonplek!

Indeling
Begane grond: entree / hal met meterkast, trapopgang, toilet (voorzien van een luxe bril met o.a. bidet functie) en binnendoor naar de garage (ca. 18 m2), woonkamer (ca. 30 m2) met toegang tot de tuin, dichte keuken (ca. 9 m2), 2 slaapkamers (ca. 11 en 13 m2) en een badkamer met ligbad, douche en 2e toilet. Verdieping: ruime overloop waar redelijk eenvoudig een 2e badkamer gerealiseerd kan worden, bergruimte en 2 slaapkamers (ca. 10 en 19 m2)

De woning is voorzien van een hete lucht verwarmingsinstallatie voorzien van een elektronisch filter (tegen o.a. pollen en stof), aanbevolen voor astmapatiënten.

Garages
1: inpandige garage met automatische deur met aparte loopdeur ernaast en berging met elektrisch, water, wasbak, waterafvoerputje en smeerkelder van 1m3 alsmede wasmachine aansluiting.
2: een grote garage voor een camper of caravan met een automatische overhead deur van 3x3 mtr. vrije doorgang met een aparte loopdeur aan de zijkant en met ruimte voor een werkplaats met berging. Voorzien van diverse stopcontacten en lichtpunten. Gebouwd in 2007.

Kortom: een woning die een bezichtiging zeker waard is!

Bijzonderheden
  • Bouwjaar 1970
  • Hete luchtverwarming 2006
  • Levensloopbestendige woning
  • Perceel oppervlak 1483m²
  • Inhoud ca. 549 m³
  • Woonoppervlakte ca. 137 m²
  • 2 Slaapkamers en badkamer op de begane grond
  • 2 slaapkamers en mogelijkheid voor 2e badkamer op de verdieping
  • Ruime achtertuin (ca. 700 m2)
  • Dorpscentrum met winkels etc. op korte afstand
  • Overname auto is mogelijk

In prijs VERLAAGD in verband met vertrek naar het buitenland!

Klik hier voor meer informatie.

_auto_generated_thumb_ _auto_generated_thumb_ _auto_generated_thumb_
Tiplijn