Te koop in Drenthe: Karakteristiek vrijstaand woonhuis

Te koop in Drenthe: Karakteristiek vrijstaand woonhuis

GIETEN - Instap-klaar en goed geïsoleerd, comfortabel woonhuis met o.a. 23 (!!) zonnepanelen en een slaap- en badkamer op de begane grond!!

Centraal in het dorp gelegen, zeer goed onderhouden KARAKTERISTIEK VRIJSTAAND WOONHUIS met vrijstaande stenen garage (±49m²), aangebouwde carport en fraaie, besloten tuin, gelegen op een ruim perceel van 809m² eigen grond. Deze karakteristieke woning uit de jaren 30 (±1935) is in 2003 vrijwel geheel gerenoveerd & gemoderniseerd. De in 2005 gebouwde garage/schuur van bijna 50m² is voorzien van vloer-, dak- en glasisolatie alsmede een geïsoleerde spouwmuur en een elektrisch te bedienen en geïsoleerde garagedeur en wordt verwarmd door middel van centrale verwarming. Deze schuur/garage zou door de wijze van bouwen, isoleren en verwarmen ook prima dienst kunnen doen als bijvoorbeeld kantoor/praktijk aan huis.

Woonoppervlakte woning: 124,38m²; Overige inpandige ruimte: 20,52m²; Externe bergruimte: 49,23m²; Gebouw gebonden buitenruimte: 20,80m²; Bruto inhoud woonhuis: 582,40m³ (conform NEN2580 ingemeten op locatie).

Extra info:
* Bouwjaar ±1935, 2003 gemoderniseerd en gerenoveerd;
* Verwarming door middel van Nefit Trendline HRC30 CW5 II CV ketel (december 2016 geplaatst, eigen ketel);
* Nieuwe (2003 geplaatst) hardhouten kozijnen in de gehele woning met HR++ beglazing;
* Woning voorzien van muur-, vloer- en deels dak/plafondisolatie (muren door middel van voorzetwanden met daarachter 10 cm tempex, vloeren door middel van isolatie alsmede een Tonzon-bodemfolie);
* Gehele woning opnieuw gevoegd in 2018;
* Elektrische installatie geheel vernieuwd inclusief een zeer uitgebreide groepenkast (16 groepen en 2 krachtstroomgroepen);
* Garage met carport nieuw gebouwd in 2005 (met eigen groepenkast, 3 groepen en krachtstroomaansluiting), garage tevens voorzien van HR++ glas alsmede dak-, vloer-, en spouwisolatie;
* Voorzien van 23 eigen zonnepanelen (geplaatst in 2013), totaal maximaal vermogen ca. 5.865 Wp, gemiddeld wekken de panelen circa 4000 Kwh per jaar op.

In het centrum van het dorp Gieten vindt u een ruim winkelaanbod. Het winkelbestand bestaat o.a. uit 2 supermarkten, slager, bakker, drogisterij enz. Kortom alle voorzieningen zijn aanwezig. Verder is Gieten zeer gunstig gelegen t.o.v. plaatsen als Groningen en Emmen (30 km.), Assen, Stadskanaal en Veendam (15 km.) zowel per auto als het openbaar vervoer! De prachtige Staatsbossen op slechts enkele minuten fietsen te bereiken. Verder zijn er o.a. diverse sportverenigingen, basisscholen en een openluchtzwembad in het dorp te vinden. De golfbaan bevindt zich op 5 minuten rijden met de auto.
Verder is er op het sportieve vlak een ruime keuze zoals voetbal, tennis, volleybal, handbal, judo enz. Alle basisvoorzieningen zijn aanwezig. De natuur is rondom aanwezig in de vorm van bossen, zandverstuivingen, natuurgebieden "Breevenen en Drouwenerzand" en heeft een scala aan fiets- en wandelroutes.

Meer fotos: https://www.funda.nl/koop/gieten/huis-41411477-asserstraat-34/

_auto_generated_thumb_ _auto_generated_thumb_ _auto_generated_thumb_
Tiplijn