Te koop in Hoogeveen: Gemoderniseerde hoekwoning uit 1912

Te koop in Hoogeveen: Gemoderniseerde hoekwoning uit 1912

HOOGEVEEN - Gelegen op een aantrekkelijke centrumlocatie, op loopafstand van het gezellige winkelcentrum met een verscheidenheid aan winkels, aanwezigheid van o.a. bioscoop, theater en restaurants, wordt aangeboden deze smaakvol gemoderniseerde hoekwoning met karakteristieke elementen, welke meer ruimte biedt dan de originele gevel doet vermoeden.

Op een kavel van maar liefst 295 m² en een op het zuiden gerichte achtertuin van bijna 30 meter diep!
Bouwjaar 1912; inhoud woning ca. 463m³; gebruiksoppervlakte ca. 123m²; grondoppervlakte ca. 295m².

INDELING: sfeervolle hal/entree met trapopgang en praktische provisiekelder/trapkast. Open keuken voorzien van diverse apparatuur zoals: Siemens afzuigkap, Fratellie 5 pits fornuis en Siemens vaatwasser. De keuken is afgewerkt met een fraai betonnen blad. Heerlijke lichte doorzonwoonkamer, voorzien van inbouwhaard, met aan de achterzijde openslaande tuindeuren. Het geheel wordt gekenmerkt met prachtige originele glas in lood ramen en karakteristieke hoge plafonds welke zijn geïsoleerd. De Frans eikenhouten vloer welke gerookt en getrommeld is geeft de woning een luxe karakter.
De bijkeuken is in 2018 smaakvol vernieuwd en o.a. met witgoedaansluiting; toiletruimte; badkamer voorzien van inloopdouche en dubbele wastafel.
De eerste etage is in zijn geheel voorzien van een dikke rubberen ondervloer waarover een luxe tapijt is gelegd. Deze combinatie zorgt voor een goede geluidsisolatie en een heerlijke zachte ondergrond op de verdieping. De verdieping bestaat uit vier slaapkamers.

Tuin:
De zeer royale achtertuin is voorzien van o.a. fruitbomen, is onderhoudsvriendelijk aangelegd en voorzien van verlichting en stroomaansluitingen. Tevens biedt de tuin voor een centrumlocatie zeer veel privacy. De achtertuin is op het zuiden gericht en biedt zowel de mogelijkheid om in de zon als schaduw te verblijven door o.a. de aanwezigheid van een overkapping. Er is eveneens een stenen berging aanwezig.

Meer fotos en film: https://www.funda.nl/koop/hoogeveen/huis-41468638-grote-kerkstraat-114/

_auto_generated_thumb_ _auto_generated_thumb_ _auto_generated_thumb_
Tiplijn