Te koop in Vries: levensloop woning met grote tuin

Te koop in Vries: levensloop woning met grote tuin

VRIES - Zoekt u een woning met een slaapkamer en badkamer op de begane grond op- een rustige locatie nabij het centrum gelegen? Dan is dit misschien de woning die u zoekt.

De woning is gelegen aan een rustige straat met een mooie laanstructuur op een royale kavel van 741 m2 In de afgelopen jaren is de woning altijd goed onderhouden. Zo is de aanbouw voorzien van dakisolatie, is er muurisolatie aanwezig en is de gehele woning voorzien van HR ++ glas.

Deze woning is voor een brede doelgroep geschikt door de aanwezigheid van het gehele woonprogramma op de begane grond. Wanneer u hier met een gezin wil gaan wonen is er de mogelijkheid om uit te bouwen op de verdieping en/of aan de achterzijde. Door de royale kavel blijft er voldoende tuin over.
De achtertuin is ook bereikbaar via een naastgelegen pad. Ideaal wanneer u bijvoorbeeld de caravan achter in de tuin wil stallen. Naast de aanwezige garage van 14 m2 is er ook nog een schuur aanwezig van 12 m2, een overkapping en een dierenverblijf. Volop mogelijkheden voor opslag van spullen.

De locatie is in ieder geval perfect. Rustig gelegen op loopafstand van het centrum met zijn voorzieningen. Alle sportvoorzieningen zijn aan de overkant van de weg gelegen. Doordat de woning aan de rand van Vries is gelegen loopt u zo vanuit de woning het buitengebied van Vries in om heerlijk te genieten van de prachtige omgeving.

De woning is aan de achterzijde al een keer uitgebouwd waardoor er nu een woonkamer van 32 m2 aanwezig is. Via de hal/ gang is er toegang tot de dichte keuken, de twee slaapkamers, toilet, bijkeuken en badkamer
Vanuit de bijkeuken is middels een vaste trap de bergzolder te bereiken.

Kenmerken:
- Fraaie ligging
- Royale kavel van 741 m2 met achterom
- Volledige woonprogramma op de begane grond
- Gehele woning is voorzien van HR ++ glas
- De achtertuin is gelegen op het westen

Zie: www.funda.nl/koop/vries/huis-40318117-oosterkampen-14

_auto_generated_thumb_ _auto_generated_thumb_ _auto_generated_thumb_
Tiplijn