UFFELTE Vrijstaand en betaalbaar wonen.... zon kans laat je toch niet schieten?

In een rustig hofje, waar de kinderen nog gewoon op straat kunnen spelen, staat deze VRIJSTAANDE WONING met GARAGE en 4 slaapkamers waarvan 1 op de begane grond. Deze degelijk gebouwde woning, in het landelijk gelegen Uffelte, biedt veel mogelijkheden en een heerlijke tuin met volop privacy.

Bekijk ook eens de video of 360 graden fotos, zo krijg je een uitstekend beeld van deze woning zonder dat je er al bent geweest. Enthousiast? Bel gerust voor een bezichtigingsafspraak, wij leiden je graag rond!

Indeling: Begane grond:
Je komt binnen via de voordeur in de hal. Hier vind je het toilet met fonteintje, de meterkast en de trapopgang. Verder is er aan de rechterzijde een slaap/werkkamer gesitueerd met vaste wastafel en inbouwkast. Rechtdoor in de hal is de L-vormige woonkamer. De grote ramen geven een prettige lichtinval en de deur naar buiten geeft meteen toegang tot het terras achter de woning. Door bossage in het midden van het hofje heb je geen inkijk voor. De dichte eenvoudige keuken rechtsachter biedt ruimte voor een kleine eettafel en heeft een doorkijk naar de woonkamer. Het raam boven het aanrecht geeft fijn daglicht op het werkblad. Aansluitend kom je in de royale berging/bijkeuken met C.V. opstelling, wasmachine aansluiting, wasbak, voldoende ramen, toegang tot de garage en toegang tot beide zijden van de woning.

1e verdieping: Via de trap met onderkwart en plateau in de hal, kom je op de overloop boven. Hier zijn 3 slaapkamers en een badkamer. De grootste slaapkamer ligt aan voorzijde over de gehele breedte van de woning en heeft 3 vaste inbouwkasten en een wastafel. De andere twee slaapkamers aan de achterzijde van de woning zijn iets kleiner. De nette badkamer is voorzien van een ligbad met douchekop, vaste wastafel, toilet, cv en dakraam.

2e verdieping: Middels een losse trap bereikbare vliering. Het luik bevindt zich op de overloop.

Tuin: De fraai aangelegde tuin is achter op het noordwesten gelegen. In de achtertuin zijn twee terrassen waar je heerlijk en in volle privacy kunt genieten. Aan de achterzijde van de garage is de voormalige moestuin hier kun je gemakkelijk zelf weer uw groenten en aardappelen gaan verbouwen.

Bijzonderheden:
* Voeg- en metselwerk van goede kwaliteit
* Enigszins gedateerd maar zeer net en degelijk
* 4 slaapkamers
* Rustig gelegen
* Ruime achtertuin
* Berging met aparte garage
* Voorlopig energielabel C

Omgeving:
Uffelte heeft een goede lagere school en een naschoolse opvang, een dorpshuis met leuke activiteiten, eetgelegenheden en verschillende verenigingen o.a. voetbal, badminton, popkoor, korfbal en biljart. Verder kunt u zich aansluiten bij de bridgevereniging of sportief bezig zijn bij de fitnessclub.
Uffelte is een dorp in de provincie Drenthe, gemeente Westerveld, en heeft ongeveer 1.400 inwoners. Het is een rustiek esdorp met veel karakteristieke Saksische boerderijen. Na de Tweede Wereldoorlog is Uffelte uitgebreid met nieuwbouw, kijk ook eens op de website van de Gemeente Westerveld.

Uffelte wordt omgeven door schitterende natuurgebieden met bos en heide voor urenlang wandel-, fiets- of rijplezier en is uitstekend bereikbaar ten opzichte van de A28 en A32. Op een steenworp afstand ligt de 18 holes golfbaan van Havelte. Meppel en Steenwijk liggen op ongeveer 10 autominuten. Havelte heeft een goed winkelbestand en is prima op de fiets bereikbaar. Ook is er een goede busverbinding naar Dieverbrug/Assen en Meppel.
het Uffelterzand, ten westen van Uffelte en ten zuiden van Holtinge, is een kleiner bos- en heidegebied in eigendom van de gemeente, waar enkele grafheuvels te vinden zijn. Het Uffelter Binnenveld is een bos- en heidegebied ten zuidwesten van het dorp, eigendom van Het Drentse Landschap. Aan de overzijde van de Drentsche Hoofdvaart, eveneens op het grondgebied van Uffelte, ligt het bos- en weidegebied van Landgoed Rheebruggen, eveneens van Het Drentse Landschap.

_auto_generated_thumb_ _auto_generated_thumb_ _auto_generated_thumb_
Tiplijn