Te koop in Een: charmante vrijstaande woning

Te koop in Een: charmante vrijstaande woning

EEN - Aan de Haulerwijksterweg 33 te Een staat deze zeer charmante vrijstaande woning met royale uitbouw.

De woning is gelegen aan doorgaande weg van Een naar Norg op een mooie landelijke locatie. Het object beschikt over een vrijstaande houten schuur, royale carport en een perceel eigen grond van ca. 2690 m2.

Indeling
Begane grond: Entree/ hal, toilet met fontein, ruime woonkamer van ca. 46 m2 voorzien van houtkachel, openslaande deuren naar terras, gesloten keuken met nette keukenopstelling, achterentree/ bijkeuken, werkkamer atelier voorzien van openslaande deuren naar de tuin, badkamer voorzien van douche, bidet, toilet, vaste wastafel en wasmachine aansluiting, ruime slaapkamer voorzien van openslaande deuren naar de tuin/ terras, inpandige berging;
1e verdieping: Slaapzolder, bergzolder.

Bijzonderheden
De oorspronkelijke woning is gebouwd in 1930 en met de jaren gerenoveerd en gemoderniseerd. Aan de oostgevel van de woning is een uitbouw gerealiseerd van ca. 66 m2, welke is gebouwd met moderne isolatiematerialen. De woning beschikt momenteel over 1 slaapkamer op de begane grond en een slaapvertrek op de 1e verdieping. Op eenvoudige wijze zijn extra slaapkamers te realiseren in de aan-/ uitbouw.

Het geheel heeft een sfeervolle uitstraling. De woning is gunstig gelegen op eigen perceel, waardoor men optimaal gebruik kan maken van de achterliggende tuin.
Winkels en scholen zijn op korte afstand bereikbaar. Grotere plaatsen als Roden, Assen, Drachten en Groningen zijn in ca. 15 tot 30 minuten bereikbaar. Ook met openbaar vervoer zijn deze plaatsen goed bereikbaar.

Meer fotos en video: https://www.funda.nl/koop/een/huis-40354139-haulerwijksterweg-33/

_auto_generated_thumb_ _auto_generated_thumb_ _auto_generated_thumb_
Tiplijn