Te koop in Buinen; Vrijstaande woning

Te koop in Buinen; Vrijstaande woning

BUINEN - Op zoek naar een prima onderhouden vrijstaande woning met slaap- en badkamer op de begane grond en een geweldig mooi ingerichte tuin voorzien van een afsluitbare terrasoverkapping waardoor het tuinseizoen bij u wel heel lang kan duren? Dan is deze woning iets voor u!

Kom een kijkje nemen en overtuig u zelf van de kwaliteit van dit prima onderhouden en goed geïsoleerde huis met vrijstaande stenen garage/berging en recent gerealiseerde houten tuinschuur met inpandig terrasoverkapping. Het geheel is gelegen op 765m² eigen grond.

De verkoop van deze woning start middels een OPEN HUIS op woensdag 7 augustus a.s. van 16.00 tot 17.00 uur. U bent tijdens dit Open Huis zonder afspraak van harte welkom de woning te bezichtigen. U mag zich aanmelden via ons kantoor (telefonisch of via mail). Maar voel u ook vrij om zo langs te komen, u bent van harte welkom!

Indeling:
Begane grond: hal met vide, toilet met wandcloset en fonteintje, slaapkamer (ca. 15m²), moderne badkamer met ligbad, douchecabine en wastafel, L-vormige woonkamer (ca. 44m²) met houten vloer, houtkachel en tuindeuren, open boog naar woonkeuken (ca. 15m²) met tegelvloer en sfeervolle inbouwkeuken voorzien van diverse apparatuur (o.a. Falcon fornuis met oven en wokbrander, vaatwasser en koelkast), toegang tot de kelder en bijkeuken.
1e Verdieping: overloop, 2 slaapkamers (ca. 12,5m² en 11,3m²), ouderslaapkamer (ca. 28m²) met wastafel, 2de luxe badkamer met dakkapel. Deze badkamer is voorzien van vloerverwarming, bidet, wandcloset, douchecabine, wastafelmeubel en designradiator.

Omgevingsinfo:
Buinen ligt midden in de rustgevende natuur van het Drentse Hondsruglandschap die zich kenmerkt door fraaie glooiingen, bos en heide. Ook voor cultuur bent in Buinen op de juiste plaats: in de omgeving vindt u vele hunebedden. Daarnaast beschikt het nabijgelegen Borger (ligt op ca. 3 km) over uitgebreide (dagelijkse) voorzieningen waaronder diverse winkels, supermarkten, horeca, basis- en voortgezet onderwijs, bibliotheek, subtropisch zwembad, het Hunebedcentrum, etc. Daarnaast zijn er uitstekende busverbindingen naar Groningen, Stadskanaal, Emmen en Assen.

Meer info: https://www.funda.nl/koop/buinen/huis-40305853-polakkers-23-a/

_auto_generated_thumb_ _auto_generated_thumb_ _auto_generated_thumb_
Tiplijn