Te koop Hollandscheveld: vrijstaande semi-bungalow

Te koop Hollandscheveld: vrijstaande semi-bungalow

Aan een rustige weg , op een kavel van 384m2, gelegen VRIJSTAANDE WONING met garage

ENERGIELABEL A? EEN FRISSE GEVEL? VRAAG NAAR DE MOGELIJKHEDEN....Nu scherp geprijsde, vrijstaande, semi-bungalow!
Aan een rustige weg , op een kavel van 384m2, gelegen VRIJSTAANDE WONING met garage, vier slaapkamers waarvan twee op de begane grond, bijkeuken en tuin op het Westen. Het dorpscentrum van Hollandscheveld is op loopafstand bereikbaar waar diverse voorzieningen te vinden zijn.

BEGANE GROND
Entree via de zeer royale hal (ca. 14m2) met vide, toilet en meterkast. De L-vormige woonkamer (ca. 34 m2) is voorzien van een elektrische sfeerhaard en biedt toegang tot de moderne keuken uit 2015 (ca. 7 m2), deze is voorzien van koelkast, vaatwasser, combi magnetron, inductie kookplaat en afzuigkap. Op de begane grond bevinden zich tevens twee slaapkamers (ca. 9 m2 en 10 m2), een vaste kast, bijkeuken (ca. 7 m2) met vaste kast en de nette badkamer voorzien van douche, vast wastafelmeubel en designradiator.

EERSTE VERDIEPING
Overloop met twee vaste kasten en toegang tot twee royale slaapkamers (ca. 17 m2 en 18 m2) met schotten en bergruimte waarvan één slaapkamer over een sfeervolle ingebouwde bedstee beschikt.

TUIN EN GARAGE
De nette tuin is gelegen op het Westen. De woning is voorzien van kunststof dakgoten en windveren en heeft een eigen oprit met aangebouwde garage (ca. 23 m2) welke beschikt over elektra en een elektrische deur.

STERKE PUNTEN EN BIJZONDERHEDEN
- Kunststof goten en windveren;
- Cv-ketel uit 2016;
- Vier slaapkamers waarvan één met bedstee en twee op de begane grond;
- Gehele woning voorzien van dubbel glas, op 2 ramen na;
- Tuin op het Westen.

meer kijk: https://www.funda.nl/koop/hollandscheveld/huis-40064716-gagelstraat-3/

_auto_generated_thumb_ _auto_generated_thumb_ _auto_generated_thumb_
Tiplijn