Te koop in Dwingeloo: vrijstaande woonboerderij (1920)

Te koop in Dwingeloo: vrijstaande woonboerderij (1920)

DWINGELOO - Op zeer fraaie locatie aan de rand van Dwingeloo, karakteristieke, rietgedekte, vrijstaande woonboerderij (bouwjaar 1920) met vrijstaande kapschuur, inpandige berging (ca. 35 m²) en slaap- en badkamer op de begane grond.

De te moderniseren woonboerderij heeft een authentieke uitstraling! De ligging met meer karakteristieke objecten in de directe omgeving en de aangrenzende landerijen geven uitstraling aan deze bijzondere locatie. De woonboerderij kunt u nog naar eigen wensen en ideeën moderniseren. Het geheel ligt op een aantrekkelijk perceel van ca. 738 m².

Sociale- en winkelvoorzieningen en de sfeervolle Brink van Dwingeloo liggen letterlijk “om de hoek”. De prachtige natuur van Nationaal park Dwingelderveld liggen op loop- en fietsafstand! Voor de liefhebber van natuur, rust en ruimte zijn er uitgebreide mogelijkheden om hiervan te genieten. Dwingeloo ligt op ca. 1,5 uur rijden van de Randstad. Er is een busverbinding met de NS-stations in Meppel, Beilen en Steenwijk. De auto kan hier bij de stations gratis geparkeerd worden!

Indeling:
Begane grond:
Ruime hal met meterkast, eenvoudig toilet en trapopgang. Eenvoudige badkamer met douche en wastafel. Sfeervolle, tuingerichte woonkamer (ca. 25 m²) met houten vloer, gebinten en fraai uitzicht over de tuin. Open keuken (ca. 7 m²) met eenvoudig keukenblok, eigen geiser en losse apparatuur. Slaapkamer van ca. 12 m². Riante, inpandige schuur (ca. 35 m²) met bijkeuken voorzien van witgoed-aansluitingen en keukenblok.

1e verdieping:
Overloop met installatieruimte. 2 Slaapkamers van respectievelijk ca.10 m² en ca. 6 m².

Algemeen:
Bouwjaar: 1920;
Kaveloppervlakte ca. 738 m²;
Woonoppervlakte ca. 120 m², overige inpandige ruimte ca. 0 m², gebouwgebonden buitenruimte ca. 0m², externe buitenruimte ca. 45 m², inhoud ca. 385 m³;
Bouwaard: De gevels zijn opgetrokken in metselwerk. De kozijnen zijn uitgevoerd in hout en gedeeltelijk voorzien van isolerende beglazing (deels voorzetramen). De vloeren van de begane grond zijn deels uitgevoerd in beton en deels in hout. De verdiepingsvloer is van hout. Het dak bestaat uit een rieten kap (grotendeels vernieuwd in 2017).
De woning is gedeeltelijk geïsoleerd;
Verwarming door middel van heteluchtverwarming, merk Brink, bouwjaar: gedateerd;
Warmwatervoorziening door middel van een eigen geiser (2016);
De akte van levering dient plaats te vinden bij Varekamp Notariaat te Dwingeloo.

Voor meer fotos: https://www.funda.nl/koop/dwingeloo/huis-40214667-kerkpad-26/ _auto_generated_thumb_ _auto_generated_thumb_ _auto_generated_thumb_
Tiplijn