Te koop in Eelde: twee-onder-een-kapwoning

Te koop in Eelde: twee-onder-een-kapwoning

EELDE - In een rustige woonstraat, in de parkachtige wijk Spierveen gelegen, 2/1-kapwoning met slaap- en badkamer op de begane grond en zonnige diepe tuin met houten berging op het zuidoosten.

Op de begane grond is er de tuingerichte woonkamer voorzien van laminaatvloer, schuifpui naar de diepe achtertuin en halfopen keuken in een hoekopstelling. Hal met toilet en trapopgang en aan de voorzijde een slaapkamer met aangrenzende badkamer (inloopdouche en wastafelmeubel). Op de verdieping bevinden zich 2 slaapkamers, een 2e badkamer (douche en wastafel) en voldoende bergruimte.
Kortom: Een speels ingedeelde woning die uitermate geschikt is voor levensloopbestendig wonen (door de slaap- en badkamer op de begane grond!) met zowel alle voorzieningen als de natuur op korte afstand!

Locatie:
Het mooie Eelde maakt deel uit van de gemeente Tynaarlo en is gelegen tussen de steden Groningen en Assen. De bereikbaarheid van Eelde is optimaal vanaf de snelweg A28. Eelde is omringd door groen en biedt veel goede voorzieningen, waaronder sportverenigingen, een gevarieerd winkelaanbod, meerdere basisscholen en een bibliotheek. De woning is gelegen op een centrale plek in een rustige woonwijk waardoor u zowel het centrum van het dorp als ook de mooie, lommerrijke omgeving van Eelde-Paterswolde binnen handbereik hebt. Diverse voorzieningen zoals een gevarieerd winkelaanbod, sportfaciliteiten en openbaar vervoer bevinden zich op loopafstand van de woning.

Indeling:
Begane grond: Entree, hal met toilet en trapopgang. Tuingerichte woonkamer met laminaatvloer, schuifpui naar de achtertuin en een halfopen keuken in hoekopstelling. Slaapkamer aan de voorzijde met een eigen badkamer (moderne inloopdouche, wastafelmeubel en aansluitingen witgoed).
Verdieping: overloop, 2 slaapkamers en een 2e badkamer (douche en wastafel) en bergruimte.

Bijzonderheden:
Bouwjaar 1986
Perceeloppervlak 315 m²
Woonoppervlakte 93 m²
Inhoud 335 m³
Platte dak vernieuwd in 2015
Zonnige en diepe tuin met berging op zuidoosten
Speels ingedeelde woning met slaap- en badkamer op de begane grond (levensloopbestendig!)

Zie: www.funda.nl/koop/eelde/huis-40292365-ruskenstukken-5

_auto_generated_thumb_ _auto_generated_thumb_ _auto_generated_thumb_
Tiplijn