Te koop in Noord-Sleen: Vrijstaande woning

Te koop in Noord-Sleen: Vrijstaande woning

NOORD-SLEEN - Deze woning heeft een levensloopbestendige functie met een slaap- en badkamer op de begane grond.

De woonkamer is voorzien van een gezellige gashaard ( voorheen houtkachel) en een grote schuifdeur naar het op het zuiden gericht zonneterras. De keuken ligt verscholen achter de woonkamer en is voorzien van goede apparatuur o.a een inductie kookplaat, RVS wasemkap, koel-vriescombinatie en een vaatwasser.

Aangrenzend aan de woonkamer bevindt zich een serre met twee grote schuifdeuren. Van hieruit heb je meteen een geweldig uitzicht op de fraai ingerichte siertuin. Via de bijkeuken, voorzien van een wasmachine en drogeropstelling kom je in de inpandige garage waar Gienus tot laat in de avond zijn hobby uitoefende ( o.a houten speelgoed voor zijn kleinkinderen).
Op de bovenverdieping bevinden zich drie slaapkamers, een inloopkast, berging en een aparte badkamer met toilet, douchecabine en wastafel met spiegel. Via een vlizotrap is een zolderruimte te bereiken voor bijvoorbeeld het opbergen van diverse spullen.

De siertuin is fraai ingericht met een zonneterras, een terrasoverkapping en als blikvanger een mooie vijver. Achter op het perceel staat nog een vrijstaande houten tuinberging met aangrenzende hobbykas. In de kelder van de hobbykas bewaarde Gienus en Henny hun zelf geteelde aardappels, fruit en groente zoals men het vroeger ook deed.

Kom gerust eens kijken en laat je verassen, maar ook inspireren. Wij zullen het fijn vinden om u te ontmoeten en als u dat wenst met raad en daad bij te staan.

NOORD-SLEEN
Noord-Sleen ( Drents: Noord-Slien) is een dorp in de provincie Drenthe, Gemeente Coevorden.
Noord-Sleen ligt ten noorden van het dorp Sleen, dat vroeger ook wel Zuid-Sleen werd genoemd. ‘Zuid-Sleen’ heeft zich echter ontwikkeld tot het hoofddorp van de voormalige gemeente Sleen, dat op 1 januari 1998 opging in de gemeente Coevorden.

Uit bodemvondsten en ook de twee hunebedden mag worden afgeleid dat in Noord-Sleen reeds ver voor de jaartelling bewoning is geweest.
In het dorp bevindt zich een aantal bedrijven en voorzieningen. Er is een basisschool, een café-restaurant, een openluchtzwembad en twee minicampings. Aan de zuidoostkant van het bos, vlakbij het dorp, ligt recreatieplas “de Kibbelkoele”. Noord-Sleen is goed bereikbaar over de weg via de provinciale wegen N376 en N381.

Voor meer fotos kijk op: https://www.funda.nl/koop/noord-sleen/huis-86653764-de-hof-5/

_auto_generated_thumb_ _auto_generated_thumb_ _auto_generated_thumb_
Tiplijn