Te koop in Eexterveen: keurig onderhouden woonboerderij

Te koop in Eexterveen: keurig onderhouden woonboerderij

EEXTERVEEN - Op een prachtige, rustige locatie in Eexterveen, met vanuit de achtertuin een weids uitzicht over landerijen, ligt deze keurig onderhouden woonboerderij met vrijstaande stenen garage, erf en fraai aangelegde tuin, op een ruim perceel van 1.304 m² eigen grond.

BEGANE GROND:
entree/hal met meterkast, trapopgang en toilet voorzien van fonteintje, ruime tuingerichte woonkamer met houtkachel en veel raampartijen waardoor deze ruimte licht aandoet, woonkeuken voorzien van 5-pits gaskookplaat, wasemkap, oven, koel-/vriescombinatie, vaatwasser en close-in boiler, slaap-/werkkamer en een badkamer voorzien van ligbad, inloopdouche en 2 wastafels. De woonkamer, de -keuken en de badkamer zijn voorzien van vloerverwarming.

EERSTE VERDIEPING:
overloop met 2 grote vaste kasten, toilet met fonteintje en 2 slaapkamers (beide met wastafel en dakraam en vaste kasten).

VERDER:
een ruime, extra brede, vrijstaande stenen garage, geschikt voor 2 autos en voorzien van smeerkelder en vliering, en een aangebouwde berging met vliering aan de achterzijde. De fraaie tuin is aan de achterzijde op het zuidwesten gesitueerd en biedt volop zon en privacy. Vanuit de achtertuin heeft u een prachtig uitzicht over landerijen. Op korte afstand is vaar- en viswater aanwezig.

Deze woonboerderij is oorspronkelijk omstreeks 1900 gebouwd en door de huidige eigenaar vanaf 1971 vrijwel geheel opnieuw opgebouwd en aangepast aan de eisen van deze tijd.
Het pand is bij de renovatie voorzien van dak-, muur- en vloerisolatie en van dubbele beglazing. Verwarming en warm water wordt verkregen middels een CV combi-ketel. In de woonkeuken is daarnaast nog een close-in boiler aanwezig.

Eexterveen is een gezellig dorp waarin jaarlijks meerdere activiteiten worden georganiseerd. In het dorp zijn een basisschool, kinderopvang, een actief, multifunctioneel dorpshuis met restaurant en café en een bewegingscentrum aanwezig.
Het dorp is landelijk gelegen en grenst aan natuurgebied De Breevenen, waar recent de oorspronkelijke meandering van de rivier De Hunze is hersteld. Door dit herstel zijn onder andere veel vogelsoorten en de bever weer teruggekeerd naar het gebied. Liefhebbers van natuur zijn hier zeker aan het juiste adres!

Op enkele kilometers afstand zijn grotere dorpen als Annen en Gieten gelegen. Hier kunt u terecht voor uw dagelijkse boodschappen.

meer fotos en film: https://www.funda.nl/koop/eexterveen/huis-40290118-koffielaantje-32/

_auto_generated_thumb_ _auto_generated_thumb_ _auto_generated_thumb_
Tiplijn