Te koop in Roden: Riant vrijstaand woonhuis

Te koop in Roden: Riant vrijstaand woonhuis

RODEN - Riant vrijstaand woonhuis met grote tuin, perceel bos, garage en berging gelegen op een ruim perceel van maar liefst ruim een hectare (11.380 m²).

Omgeving:
De locatie ligt aan de rand van het dorp net in het buitengebied van de gemeente Noordenveld. Uniek is de vrije ligging waarbij je vanuit de achtertuin zo je eigen bos in kunt lopen. Prachtige natuurgebieden in de omgeving waaronder het Mensingebos zijn nabij gelegen. Praktisch is de uitstekende bereikbaarheid naar zowel Groningen als Assen.

Omschrijving:
De in 1993 gebouwde woning is degelijk gebouwd en optimaal geïsoleerd. Door de grote raampartijen is er een prettige lichtinval in het huis. Er is veel leefruimte door de ruime afmetingen en het souterrain welke vanaf de buitenzijde niet gelijk zichtbaar is. De situatie op de kavel is gunstig waarbij de woonkamer en keuken en ook de tuin op het zuiden zijn georiënteerd. Er is een grote houten schuur met plaats voor meerdere autos. Daarnaast is er nog een voormalige paardenstal die nu dienst doet als berging. Het achtergelegen bos biedt veel privacy en hier is voldoende hout te vinden voor de houtkachel. Op het dak van de woning liggen 14 zonnepanelen die zorgen voor een groot deel van de energiebesparing.

Bijzonderheden:
- bouwjaar: ca. 1993
- woonoppervlak: 223 m²
- inhoud: 770 m³
- perceel: 11.380 m²
- de woning is voorzien van zonnepanelen
- luchtverwarming d.m.v. Brink HR bj. 2015
- garage ca. 550 x 900 en deel van ca. 295 x 700

Meer fotos: https://www.funda.nl/koop/roden/huis-40258169-hullenweg-4/

_auto_generated_thumb_ _auto_generated_thumb_ _auto_generated_thumb_
Tiplijn