Te koop in Meppel: halfvrijstaande woning in centrum (1899)

Te koop in Meppel: halfvrijstaande woning in centrum (1899)

MEPPEL - Op zoek naar een grote woning met veel mogelijkheden? bekijk dan eens deze woning in het centrum van Meppel.

Deze woning is oorspronkelijk gebouwd in 1899, maar afgelopen jaren geheel gerenoveerd en geïsoleerd. De verbouwing is zeer smaakvol uitgevoerd met behoud van VEEL AUTHENTIEKE ELEMENTEN, zoals en-suite-deuren, glas-in-lood ramen, paneeldeuren, vestibule met geëtste glasdeur, etc.
De achtertuin ligt op het westen, biedt veel privacy en heeft een MOOIE VERANDA! Er is een achterom via een eigen steeg.
Een woning die een bezichtiging zeker meer dan waard is!

Indeling:
Vestibule met prachtig geëtst glaswerk in de deur naar de hal, toegang naar de ruime kelder, royale woonkeuken met openslaande tuindeuren, en-suite-deuren naar de woonkamer met sfeervolle houthaard. De begane grond is v.v. een fraaie houten vloer en zeer hoge balkenplafonds.
In de geïsoleerde bijkeuken treft u de opstelling voor wasmachine en het toilet (hangend). Boven de bijkeuken nog veel bergruimte op het zoldertje (buitenom bereikbaar). De aangebouwde houten schuur is v.v. elektra.
Verdieping:
Overloop, 2 ruime slaapkamers (ca. 13 en 16 m2) met veel opbergmogelijkheden in de vaste kasten en achter de knieschotten, moderne badkamer v.v. inloopdouche, toilet en dubbele wastafel. De verdieping is vergroot middels een royale dakkapel (badkamer en slaapkamer achter).

Overige informatie:
- Dak-, muur- en vloerisolatie;
- Grotendeels HR++ glas, glas-in-lood ramen v.v. voorzetramen;
- C.v.-ketel HR combi d.d. 2006;
- Kaveloppervlakte totaal 213 m2;
- Aanvaarding in overleg.

meer fotos en info kijk op: https://www.funda.nl/koop/meppel/huis-40286318-catharinastraat-38/

_auto_generated_thumb_ _auto_generated_thumb_ _auto_generated_thumb_
Tiplijn