Te koop in Eext: vrijstaande woonboerderij

Te koop in Eext: vrijstaande woonboerderij

EEXT - Wonen op een plek waar het bos je omarmt.. Het bestaat. Kom maar kijken!!

Deze vrijstaande woonboerderij is prachtig gelegen in het bos nabij Eext op een kavel van 3060 m². Rondom heeft u uitzicht op de Staatsbossen en de ruime tuin biedt volop mogelijkheden om in alle rust en privacy van de natuur te genieten. Bij de boerderij horen een carport voor 3 auto’s en 2 grote vrijstaande schuren (damwandprofielplaten).

Begane grond: Entree – hal – meterkast – gesloten woonkeuken met ingebouwde gashaard en zicht op het bos – L-vormige lichte woonkamer biedt een prachtig vrij uitzicht – 2 slaapkamers – royale bijkeuken met uitstortgootsteen met koud en warm water – tussenhal met toiletruimte – badkamer voorzien van wastafelmeubel, douche en ligbad– multifunctionele ruimte met 2e toilet en dubbele buitendeur – overdekt terras – aangebouwde werkplaats/stookhok.
Verdieping: Trapopgang – royale overloop – 3 slaapkamers–ruime, nader in te delen zolderberging.

Bijgebouwen:
Carport: vrijstaande houten carport, geschikt voor 3 auto’s, voorzien van verlichting
Schuur I: Vrijstaande stalen damwand profielen schuur, geheel geïsoleerd, voorzien van (kracht)stroom, afmeting circa 15 x 15 meter.
Schuur II: Vrijstaande schuur (staalconstructie met damwand profielplaten), betonvloer, afmeting circa 16 x 28 meter

Info:
- De woonboerderij wordt verwarmd middels een hout gestookte pelletketel.
- Grotendeels voorzien van dubbele beglazing en deels van muur- en vloerisolatie
- Ruime woonboerderij die veel verschillende gebruiksmogelijkheden biedt
- Schitterende locatie met veel zicht op de bossen

Eext is een prachtig karakteristiek brinkdorp in de provincie Drenthe.
Het dorp heeft zeven brinken, een oud kerkje en mooie historische boerderijen. Er wonen ongeveer 1500 inwoners. Een getal dat in de zomermaanden verdubbeld wordt door de hoeveelheid toeristen. Dit vanwege haar aantrekkelijkheid en de vele recreatiemogelijkheden.

De leefbaarheid in Eext is goed. Er is een winkel, een basisschool, een café, een dorpsmuseum, verschillende restaurants en uitstekende woonmogelijkheden, zowel voor jong als oud. Eext is bijzonder actief. Met ruim 30 verenigingen, vele vrijwilligers en meerdere evenementen is er in Eext altijd iets te beleven. Tevens een gunstige ligging ten opzichtr van Emmen, Assen, Groningen en uitvalwegen.

Zie: www.funda.nl/koop/eext/huis-40276262-provincialeweg-6

_auto_generated_thumb_ _auto_generated_thumb_ _auto_generated_thumb_
Tiplijn