Te koop in Meppel: Vrijstaande woning jaren 30

Te koop in Meppel: Vrijstaande woning jaren 30

MEPPEL - Mooie VRIJSTAANDE woning met KAMER EN SUITE, ERKER en grote AANBOUW, dichtbij het gezellige centrum van Meppel.

Bij binnenkomst in deze leuke woning proef je de jaren 30 sfeer, mede door de leuke details waaronder de en-suite deuren (met glas-in-lood). Uiteraard is de woning wel uitgerust met hedendaagse voorzieningen zoals een vernieuwde half open keuken, centrale verwarming en dubbel glas. Ook zijn de muren geïsoleerd.

De originele badkamer is inmiddels vervangen door een groter exemplaar in de forse uitbouw aan de achterzijde van de woning. Bent u op zoek naar een leuke karakteristieke woning in Meppel? Neem vandaag nog contact met ons op voor een bezichtiging.

Indeling:
Hal met trapopgang, kelderkast met nutsvoorzieningen (vernieuwd), toilet (5 jaar oud), woonkamer met en-suite deuren, erker en openslaande deuren naar de achtertuin, half open keuken (5 jaar oud) met 4-pits gaskookplaat, Combi magnetron, koelkast en vaatwasser, bijkeuken met wasmachine aansluiting en toegang tot de aangebouwde badkamer voorzien van hoekbad, douche, wastafel, lichtkoepel en openslaande deuren naar de tuin. Achterin de tuin is een aangebouwde berging te vinden.

1e verdieping:
Overloop, 3 slaapkamers (14, 9 en 5 m² ). De 2 slaapkamers zijn voorzien van een inbouwkast.

Vliering:
Praktische bergzolder

Algemeen:
- Dichtbij het centrum van Meppel
- Erker aan de voorzijde
- Ruime badkamer in de uitbouw

Voor meer info en fotos kijkt u op: https://www.funda.nl/koop/meppel/huis-40192517-comm-d-vos-v-steenwijklaan-44/ _auto_generated_thumb_ _auto_generated_thumb_ _auto_generated_thumb_
Tiplijn