Te koop in Hollandscheveld: deze villa in landhuisstijl

Te koop in Hollandscheveld: deze villa in landhuisstijl

Vlak buiten het dorp Hollandscheveld op een schitterende locatie staat deze villa in landhuisstijl.

Dit huis biedt haar bewoners veel woongenot, het kent een hoogwaardige afwerking en heeft een uitstraling welke u ongetwijfeld aanspreekt. De aangelegde tuin rondom deze woning heeft gezorgd voor een fantastische setting in het landschap. Het riante perceel van ca. 4.000 m2 is eventueel uit te breiden met extra grond, waardoor het ook voor paardenliefhebbers een ideale uitvalsbasis is met diverse uitrij mogelijkheden in de directe omgeving.

Het huis heeft de volgende indeling:
De entree leidt naar de ruime hal met open en ronde vide; vanuit deze hal kunnen nagenoeg alle ruimtes op de begane grond worden bereikt. De fraaie opgang naar boven neemt een prominente plaats in de ruime hal in.
De deuren leiden naar respectievelijk het toilet (welke is voorzien van urinoir, hangcloset en fontein), de garderobe, de slaapkamer op de begane grond van ruim 17 vierkante meter met aansluitend twee ruime kasten en toegang tot de badkamer op de begane grond. Deze badkamer is voorzien van een vrijstaand bad, een inloopdouche, een wastafelmeubel en een hangend closet.

Het woongedeelte wordt gevormd door de woonkamer met half open keuken. De woonkamer heeft een oppervlakte van circa 36,5 m2. De woonkamer heeft openslaande tuindeuren die toegang bieden tot de prachtig aangelegde tuin. Ook bevindt zich in de woonkamer een open haard (hout) die de woonkamer behaaglijk kan verwarmen. De woonkeuken voegt ruim 17 m2 toe aan het leefgedeelte. Tegen de woonkamer aan bevindt zich de studeerkamer.
De bijkeuken biedt een ruime plek voor opslag van allerhande gebruiksmaterialen. Ook bevinden zich hier de aansluitingen voor wasmachine en droger. Vanuit de bijkeuken is het portaal naar de ruime dubbele garage te bereiken.

De garage is voorzien van twee automatisch werkende segmentdeuren en aangebouwde carport met ruimte voor twee autos. Achter de garage bevinden zich twee ruime bergingen en boven de garage is een geïsoleerde verdieping van ruim 40 m2. Deze wordt momenteel gebruikt als bergruimte maar zal prima dienst kunnen doen als werk/hobby ruimte. Vrijstaand houten houthok met pannen bedekt.
Op de verdieping van de woning bevinden zich drie ruime slaapkamers van respectievelijk 16, 16 en 19 m2. De badkamer op de verdieping biedt haar gebruikers een douche, een toilet, een designradiator en een wastafel. Daarnaast bevinden zich op de verdieping nog een riante hobbyruimte van 7 m2 en een berging met daar in de CV-ruimte. Via de vlizotrap kan tenslotte de ruime zolderberging worden bereikt, welke is voorzien van Velux dakraam.
De verzorgd aangelegde tuin is omzoomt door een beukenhaag, in de tuin staan verschillende vruchtenbomen en bevinden zich perken en terrassen.

Algemeen:
Door de ligging nabij het dorp Hollandscheveld zijn winkels, supermarkten, huisarts en apotheek op fietsafstand bereikbaar. Ook basisonderwijs, zowel reformatorisch als neutraal, en diverse kerkgenootschappen zijn aanwezig. Deze woning wordt geleverd met een bouwtechnisch rapport voorzien van WoonhuisGarantie!
Via de A28/A37 is de rest van Nederland, maar ook Duitsland zeer goed te bereiken. Bij het realiseren van deze woning in 2004 is gekozen voor hoogwaardig materiaal. De lichtinval is goed. De balans tussen ruimte en woongenot is optimaal te noemen.

De mogelijkheid bestaat om eventueel meer grond bij te kopen.

Kortom, een heerlijk huis met fantastische uitgangspunten. Veel recreatieve mogelijkheden in directe omgeving.
meer kijk: https://www.funda.nl/koop/hollandscheveld/huis-40173962-wilfred-stillweg-7/

_auto_generated_thumb_ _auto_generated_thumb_ _auto_generated_thumb_
Tiplijn