Te koop in Zeijen: woonboerderij op landgoed

Te koop in Zeijen: woonboerderij op landgoed

ZEIJEN - Wonen op uw eigen landgoed met een oppervlak van 7400 m2 met vrij uitzicht over de landerijen en toch op loopafstand van een basisschool, sportvoorzieningen, bushalte en de warme bakker?

Dan is dit uw kans. Deze woonboerderij is namelijk gelegen net buiten de bebouwde kom van het mooie brinkdorp Zeijen.

Ontspannen en genieten kunt u natuurlijk in uw eigen tuin "de Stroetenhof". Deze is prachtig aangelegd met een afwisseling van bloemrijk grasland, bomen, en een vijver. Achter de woning is een grote met eiken gebinten overkapping gebouwd met een terras waar u heerlijk kunt genieten van de rust.
Door de fraaie aanleg met hoogteverschillen kunt u genieten van de prachtige vergezichten over de landerijen. Natuurlijk is de omgeving geweldig, denk aan het Stroomdallandschap van de Drentsche Aa en via de es van Zeijen het coulisselandschap en de bossen van Norg. Deze gebieden zijn prima per fiets te bereiken; eveneens de steden Assen en Groningen zijn om de hoek.
Assen is op 10 autominuten gelegen, Groningen op 20 autominuten. Overigens kan dit ook prima met het openbaar vervoer, de bushalte is op nog geen km afstand gelegen.

Het oorspronkelijke bouwjaar van de woning is ca. 1920
In de loop der jaren hebben er diverse verbouwingen plaatsgevonden, de laatste in 1997
De woning heeft deels houten vloeren, een badkamer en slaapkamer op de begane grond en 3 slaapkamers en een grote bergzolder op de verdieping. De woning is voorzien van CV, deels vloerverwarming en een houtkachel (tichelaar-tegelkachel). Deze kachel heeft de capaciteit om bijna de gehele woning te verwarmen en verbruikt daarvoor maar heel weinig hout. Het overgrote deel van de woning is voorzien van dubbel glas, vloer, muur en dakisolatie, waarvan een deel van binnenuit is geïsoleerd.
Daarnaast zijn er 9 zonnepanelen geplaatst. Om het geheel compleet te maken is een ruime garage aanwezig met de capaciteit voor twee autos en voorzien van een bergzolder. Deze garage past precies bij de woning, hij is gebouwd van eiken gebinten en is met pannen bedekt.

Indeling
Begane grond: Entree, hal, toilet, meterkast, (koffie)keuken, woonkamer, eetkeuken, slaapkamer, badkamer en een bijkeuken.
Verdieping: Overloop, 3 slaapkamers en een bergzolder

meer kijk: https://www.funda.nl/koop/ubbena/huis-40074977-zeijerstroeten-23/

_auto_generated_thumb_ _auto_generated_thumb_ _auto_generated_thumb_
Tiplijn