Te koop vrijstaande semi-bungalow in Vledder

Te koop vrijstaande semi-bungalow in Vledder

Mooi vrij en rustig gelegen VRIJSTAANDE SEMI-BUNGALOW met STENEN GARAGE op een ruime kavel van 354 m² grond, Bouwjaar 1970, in 2014 is de woning geheel gerenoveerd. Slaap- en badkamer op de begane grond.

Indeling: entree met vide, toilet met fontein, zonnige L-vormige woonkamer met tuindeur, half open keuken met alle inbouwapparatuur (wasemkap, kookplaat, combi oven, koelkast, vriezer, vaatwasser), ruime bijkeuken en een slaapkamer voorzien van badkamer/gedeelte met douche en een wastafel. 1e verd.; overloop/vide, badkamer voorzien van dakkapel, toilet, douche en een wastafelmeubel en 3 ruime slaapkamers.

Deze keurige woning wordt verwarmd middels CV (HR CV-ketel van 2015) en is voorzien van isolerende beglazing, muurisolatie (2015) en chips (2015) onder de vloer. Verder vernieuwd zijn de dakpannen en dakgoten en is de woning voorzien van alarm en elektrische zonwering. Kortom geheel woonklaar!!

Deze leuke woning wordt omgeven door een keurige tuin met daarin de stenen garage en een leuk houten prieel waar u heerlijk kunt genieten van de lange zomeravonden.
Het geheel is gelegen op een rustige locatie met een vrij uitzicht, vlakbij het hertenkampje en vlakbij alle voorzieningen van Vledder.
Kortom een leuke en verzorgde woning met slaap- en badkamer op de begane grond!

meer info kijk: https://www.funda.nl/koop/vledder/huis-40088491-wildwal-7/

_auto_generated_thumb_ _auto_generated_thumb_ _auto_generated_thumb_
Tiplijn